18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - Vejle Boldklub: Over 3,5 Vejle Boldklub corners

Match center
31. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Aydin Uslu
29. okt. 2021 kl. 15:11 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 17:47) 29/10
155
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 14, tager FCK imod Vejle, i Parken, og jeg tror godt vi kan få en fed kamp, hvor Vejle tager kampen op!

Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Vejle har i de seneste runder viste mere positive takter, end de har gjort hidtil i denne sæson. De tabte snævert til Brøndby, vandt over FC Nordsjælland og gik i denne midtuge videre i pokalen, hvor de slog AC Horsens ud. Jeg synes der er grund til lidt optimisme i Nørreskoven!
 • FCK på den anden side struggler lidt med tingene for tiden, og det spillemæssige kører ikke på skinner. De mangler meget offensivt, og defensivt er de også mere sårbare end de var i starten af denne sæson, og det tror jeg godt Vejle kan udnytte.
 • Kigger vi ift. hjørnespark så er Vejle ikke ligefrem hjørnespark konger, men kigger vi i de seneste 4 kampe, så har de fået 4-8-6-5, og jeg tror tiden er en god faktor for mange af Vejles nye folk, som må blive bedre jo flere kampe de får spillet sammen. Så derfor er det ikke et forfærdeligt tidspunkt for dem at møde FCK, hvor jeg tror de får gode muligheder, og kan sikkert tilspille sig chancer.
 • Kigger vi ift. hjørnespark så er FCK ikke normalt særligt rundhåndet, men i de seneste kampe har de tilladt 6-2-10-4 hjørnespark.
 • Vejle ligger fint med ift. afslutninger, hvor de har haft 117 indtil videre og ift. at skabe chancer ligger de også fint med, hvor de har 124. Til dette opgør spiller de højest sandsynligt 3-5-2 som også kan gå over i en 4-5-1, og det giver dem mange muligheder på midten, som jeg tror de kan udnytte til at få godt med spil, her var FCK i hvert fald sårbare i sidste runde mod BIF.
 • FCK vil helt sikkert ligge pres på Vejle, og være offensivt indstillet i dette opgør, og det ser jeg ikke som en ulempe for Vejle har nogle gode folk de kan sende afsted på omstillinger, og derudover har de gode boldspillere i holdet, som godt kan spille sig ud af et pres, og jeg glæder mig især til at se Vejle midtbanen med Schoop, Hansson og Ezatolahi, som jeg tror får gode betingelser.
Hold øje med
 • Vejle har brug for point. Vejle har blot fået 5 point i 13 kampe, hvilket er langt fra optimalt, og derfor tror jeg også de glædeligt vil tage alle dem der ligger lige for. Det gør point ikke just i dette opgør, og derfor kan jeg godt være nervøs for, om de vil stille sig meget lavt, og satser på et X og måske ikke jagte så meget.
 • Jo længere vi kommer i kampen, hvor stillingen er uafgjort jo mindre vil vi se Vejle jagte. Derfor har dette spil brug for et FCK mål, hvilket måske godt kan lade vente på sig.
 • FCK tillader få hjørnespark til deres modstandere. Kigger vi på deres tal fra i år, så har de tilladt næst færrest hjørnespark og deres snit hedder 4,1 ift. tilladte hjørnespark til modstanderne.
 • Vejle på den anden side, har også et lavt snit mht. hjørnespark. Faktisk snitter de ligeså højt som FCK nemlig 4,1 pr.kamp hvilket er i den meget lave ende.
Oddsmarked

Spillet her går på, at Vejle skal få over 3 hjørnespark. Denne variant kan også findes hos unibet, men der står den til 1,98 og derfor er jeg selvfølgelig gået med bet365, som med 2,20 er højeste af hvad jeg har kunne finde. 

Jeg er faktisk lidt pro Vejle i dette opgør, og har selv spillet dem med +1,5 til odds.

Holdene:

FC København:
Værterne kan ikke benytte sig af Lerager (fast mand) der sidder over med karantæne, og derudover er Zeca (fast mand) og Falk (fast mand) selvfølgelig stadig ude med skader. Wilczek er fortsat tvivlsom, hvilket giver en formodet start 11'er med følgende folk:

Grabara - Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen - Stage, Johannesson - Højlund, Biel, Bøving - Wind

Vejle Boldklub:
Må se bort fra Opoku (fast mand) der har karantæne, og derudover er Mucolli (fast mand/reserve) tvivlsom til dette opgør. Det betyder at følgende folk i en 3-5-2: 

Grytebust - Heron, James, Kolinger - Mølgaard, Schoop, Hansson, Ezatolahi, Engel - Sousa, Ponce

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback