Annonce

FC København - SønderjyskE: (AH: -1,0) 1

Match center
19. august 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Telia Parken    Anders Poulsen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-20-40%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

FCK må og skal i gang nu. Vi har et hold der plejer at vinde mesterskabet der ligger 6 point efter topholdet FCN og hvis hullet skal lukkes, så kan det ikke hjælpe noget at FCK bliver ved ved at smide point hjemme. Ja, man har haft en lang rejse til Baku, ja, man har en vigtig CL kamp forude, men FCKs bænk bør være bred nok til at Ståle Solbakken godt kan se, at der skal satses på andre spillere nu, da den faste startelvere ikke præsterer.

Her kort før kampstart ser truppen således ud:

1 Stephan Andersen
3 Pierre Bengtsson
6 William Kvist
7 Benjamin Verbič
8 Uroš Matić
9 Federico Santander
11 Andrija Pavlović
14 Nicolaj Thomsen
15 Mikael Antonsson
16 Ján Greguš
17 Kasper Kusk
20 Nicolai Boilesen
22 Peter Ankersen
24 Youssef Toutouh
25 Robin Olsen
27 Michael Lüftner
28 Pieros Sotiriou
32 Danny Amankwaa

Jan Grehus er inde mens Mads Roerslev er ude af truppen. Derudover er Johanson heller ikke med i denne kamp da han har fået en skade for en uge siden. Vi har nu en lidt anden situation på holdet og samtidig med det, ved vi ikke om kortene ellers vil blive blandet anderledes når selve startopstillingen kommer ud. Selv hvis startopstillingen ikke vil se markant anderledes ud end vi er vandt til, kan der blive plads til tidelige udskiftninger i denne kamp for at prøve nye kræfter af, hvis spillet forsætter med at være uinspirerende. Grehus har op til kampen udtalt at holdet skal have en sejr i denne kamp, fordi det er nu det gælder, hvis de skal være med helt i front.

Udeholdet Sønderjyske har haft svært ved at holde koncentrationen i sidste kamp, da man efter at kommet foran mod Lyngby smed det hele væk og kampen endte 1-1. Vi har hermed et hold, hvis defensiv har været til at tale med i nogle af deres kampe, hvor nederlaget til Hensingør hjemme især var markant. FCK må og skal finde nye offensive instillinger til denne kamp og prøve nye spillere af, hvis ikke i startopstillingen så i løbet af kampen, hvilket jeg tror på kommer til at ske sådan så der igen genopstår kreativitet offensivt og sejrene begynder at komme. Ja man har et nyt hold, ja, de har ikke været særlig sammenspillet, men nu efter en række kampe, tror jeg vi vil begynde at se kontinuitet og fornuftigt spil i alle rækkerne.

Indbyrdes:

Det der også taler for spiller er at FCK i de seneste 3 hjemmekampe har vundet overbevisende over Sønderjyske, så der findes ikke et bedre hold som FCK virkelig kan bruge til selv at komme i gang med sæsonen og få de vigtige point. Markedet har blæst oddset helt i vejret på FCK, hvor man nu får 1.72 på deres sejr hos Betfair, men det er der hvor alle begynder at miste håbet i forhold til en aktie man skal købe den, fordi det er der den begynder at stige. At spille på asian -1 her er ligesom at købe aktier i FCK når de har ramt bunden, men det er også her, man får mest for pengene på lang sigt. Og når jeg taler aktier her, mener jeg ikke det tal der står på et papir fordi FCK er tæt på at komme med i CL. Jeg taler om den formmæssige aktie der er lagt ned under gulvbrædderne for tiden, men det er også her lavkonjuktur går over i højkonjuktur og den formæssige aktie begynder at udvikle sig positivt igen.

Kilder:

bold.dk, fck.dk, holdnyt.dk

Øvrige nyheder:

Sakari Mattila er ude hos sønderjyske, hvilket er en klar styrkelse af spillet, da denne defensive spiller er en vigtig brik hos udeholdet så FCK får nu alle muligheder for at komme ovenpå et elendig sæsonstart.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback