Annonce

FC København - FC Midtjylland: (AH: +0,5) 2

Match center
10. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Telia Parken    Mads-Kristoffer Kristoffersen
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 40-30-30%
Betvalue: 108,60%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Overordnet:

FCK har ikke haft den bedste start på sæsonen, hvor spillet har været meget skuffende til tider. Man har fået 3 hjemmekampe med rene uafgjorde siden sejren så kom mod Synderjyske på 3-2, i en kamp, hvor man også var bagud og det var først i sidste øjeblik, man fik sine point. Kampen efter, tabte man så på udebane til Nordsjælland med hele 0-3 og det kan godt være at FCN har spillet fint i år, så er det stadig et hold der har solgt masser af deres profiler i sommerpausen og derfor burde FCK havde fået mindst et uafgjort mod dem på udebane. Desværre virker FCK derfor lige nu som et et hold der er i frit fald og der bliver ikke prøvet noget nyt fra Solbakken hvilket gør at jeg også i denne kamp har meget svært ved at se at FCK få sejren.

Midtjylland er kommet fint fra start i ligaen og ligger nu med 13 point i den øverste halvdel af tabellen. I seneste kamp skuffede man godt nok med 1-1 mod Lyngby på eget græs, men på udebane kampen før fik man godt tag på OB, hvor man sad på hele kampen, men først til sidst fik scoret de afgørende mål. Generelt har man scoret en del mål i ens kampe og derfor er der ingen grund til at pakke sig ned i parken denne gang heller, hvilket jeg heller ikke tror på at FCM gør der giver en ganske spændende kamp at se på, hvor jeg ikke tror at FCK får sejren, selvom de nok får scoret, da kampen mod Sønderjyske viste at angrebet efterhånden vil det her.

Skader og Karantæner:

FCK mangler Toutouh, Johansson, Santander og Andersen. FCM mangler blot Rasmus Nicolaisen og kan ellers stille i stærkeste. Dette er klart til fordel for vores spil.

Indbyrdes:

De to hold plejer meget sjældent at spille uafgjort, så denne kamp bliver enten et FCM hold der tror på at de denne gang også kan få sejren på udebane mod FCK, eller bliver det et FCK manskab der fra starten sætter sig på kampen, fordi de har fundet en ny kreativ måde at spille på som der har manglet i de andre kampe. Dette har jeg dog svært at se at de gør, da manskabet virker meget ideforladt over de sidste mange kampe, og selvom de nok skal finde kreativiteten frem igen en dag skal der til at komme lyspunkter og det har der i mine øjne ikke været endnu. Kampen mod Sønderjyske var en der SKULLE vindes og havde ikke så meget at gøre med at man var kreative i sit angrebsspil, men handlede om, at man satte alt ind til sidst fordi man vidste at Sønderjyske aldrig plejede at vinde over FCK ude. Denne kamp er helt anderledes hvor man skal hen og vise at man har mange strenge at spille på, for at køre sejren hjem, hvilket i mine øjne FCK slet ikke har i øjeblikket og med et FCM hold hvis angreb virker ufattelig stærkt, kan jeg ikke se, hvorfor jeg i det hele taget tager X2 her og ikke det rene 2 tal, men af ren overoptimisme over for 2 tallet, tror jeg det er mest fornuftigt at dække sig ind her med X2 i stedet, da FCK trods alt har fået Høhli tilbage i forsvaret, hvilket kan gøre at der bliver lukket af i de bagerste kæder, hvis FCK først får udlignet, og dermed er uafgjorten pludselig også inde i billedet.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback