18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - Celtic: Under 2,5 Mål

Match center
20. februar 2020 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Parken    Sergey Karasev
18. feb. 2020 kl. 17:08 (Opdateret 20. feb. 2020 kl. 20:54) 18/02
362
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 38-62%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
FCK spillede alle gruppekampe i efteråret under 2,5 mål. Mod et stærkt skotsk mandskab er det svært at se en målfest i Parken torsdag aften.
Det taler for
  • FCK har 15 af deres seneste 18 EL-gruppespilskampe under 2,5 mål
  • FCK's seks gruppespilskampe i denne sæson bød på samlet 9 scoringer
  • FCK's styrke, indlæg og luftspil, er noget, Celtic er dygtige til at dæmme op for
  • Celtic kan gå kynisk til værks og vil stille sig fint tilferds med eksempelvis 1-1
Hold øje med
  • Celtic er i forrygende form og har scoret 29 gangei de seneste ni kampe
  • FC Københavns defensiv var til at tale med på dødbolde mod Esbjerg. Celtic er stærke her
  • Celtic er midt i sæsonen, mens FCK lige er kommet i gang efter vinterpausen
Oddsmarked

FC København er underdogs i egen hule, med 3,40 som bedst på Løverne hos LeoVegas, Unibet og 888sport. Krydset betales med 3,30 hos Betfair og Nordicbet, mens Nordicbet er bedst med 2,37 på skotsk sejr.

Her går jeg på underspillet, der er bedst til odds 1,68 hos Unibet og 888sport, mens NordicBet er i 2,34 på over.

Rundt om holdene

De seneste tre sæsoner har FCK været med i Europa Leagues gruppespil. I 2017/2018 samt i denne sæson, 2019/2020, har Løverne formået at avancere til forårets afgørende kampe, og det er begge gange sket med en særdeles kompakt og kynisk spillesti.

Tager man de 18 kampe, FCK har spillet i EL-gruppespil de seneste tre sæsoner, tegner der sig i hvert fald et klart billede. 15 af de 18 kampe er gået under 2,5 mål, og i denne sæsons turnering, er alle seks kampe gået under. Tre gange 1-1, to sejre på 1-0 og et nederlag på samme cifre er resultaterne i denne sæson.

Systemmæssigt vælger træner Ståle Solbakken ofte, når der spilles europæisk, at satse på de mere kompakte og robuste typer, og flere gange har man set ham ændre på tomandsangrebet, så den ene angriber falder lidt bag den anden.

Superligastarten i fredags var ikke god for FCK, der tabte 1-0 til Esbjerg efter en skuffende præstation. Jo, FCK skabte da chancer, men ikke i overfold, og defensivt var der visse problemer, især når det kom til Esbjergs dødbolde.

Siden da har FCK faktisk solgt en spiller. Pieros Sotiriou, der sluttede efteråret af med masser af mål, er sendt til FC Astana, så han er ude her. Dermed ventes angrebet igen udgjort af Dame N’Doye og Michael Santos.

FCK har ikke ligefrem svømmet i mål i opstarten, hvor man i fire træningskampe blot scorede tre mål. De tre mål komme alle i de første to kampe, mens man ikke scorede mod Norrköping og AGF.

Nu venter så Celtic, der er rutinerede i europæisk sammenhæng, men som oftest er dårlige ude og gode hjemme. Sådan har det været i mange år. Hjemme på Celtic Park er man skræmmende, på udebane er man langt mere medgørlige.

Men i denne sæson har Celtic faktisk gjort op med det, for ude har de præsteret flot i gruppespillet. Mod Lazio formåede man overraskende at vinde 2-1, mens det mod Rennes blev 1-1 i Frankrig. I sidste gruppekamp, ude mod CFR Cluj, tabte Celtic 2-0, men her havde skotterne allerede taget gruppesejren.

Mens FCK lige er kommet i gang efter vinterpausen, har en skotske liga fuld fart på. Alene i februar har Celtic spillet fire ligakampe og en pokalkamp, og alle er vundet. Ni kampe på stribe har skotterne vundet, og i den stime lyder målscoren på imponerende 29-4.

Celtics defensiv er skræmmende, med blot 16 mål lukket ind i ligaen i sæsonen, og over for en til tider noget statisk FCK-offensiv, som ofte beror på indlæg, hvilket er guf for skotterne, ligner det en lang aften i Parken for Solbakkens tropper.

Trupnyt
FCK har solgt Pieros Sotiriou, og er herudover uden skadede Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Viktor Fischer og Robert Mudrazija. Andreas Bjelland står over, men Victor Nelsson er tilbage fra karantæne og tager hans plads i forsvaret.

Celtic har stort set ingen skadesproblemer, kun den unge angriber Mikey Johnston, der har banket på til holdet i denne sæson, er med sikkerhed ude.

Kilder

celticfc.net, fck.dk, nipserstats.dk, uefa.com, bold.dk, transfermarkt.de

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback