18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - AGF: (AH: 0,0) 2

Match center
3. maj 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Peter Kjærsgaard-Andersen
26. apr. 2021 kl. 18:38 (Opdateret 3. maj. 2021 kl. 20:57) 26/04
422
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCK tager i runde 28, hjemme imod AGF, en kamp som jeg måske er lidt tideligt ude på, men jeg synes det ser ud til at AGF har gode chancer i dette opgør!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-30-30%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 3-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det taler for
  • FCK har flere folk ude med karantæner eller skader, hvilket kan gøre livet nemmere for AGF, se hold info.
  • AGF har deres topscorer Patrick Mortensen til rådighed igen i dette opgør, og han kan sagtens være den der kommer til at afgøre dette opgør. Han har scoret 14 mål i denne sæson, og 2 af dem er kommet imod FCK.
  • I kampen i weekenden var AGF, i min optik, i største delen af kampen det bedst spillende hold, og FCK havde rigtig svært ved at spille bolden op bagfra, hvilket de også havde mod FCM. Hvis AGF kan fortsætte den taktik, og presse FCK højt, så tror jeg der venter gode muligheder for dem, for når Zeca og Boilesen ikke er i den defensive afdeling, så har de svært ved at få spillet sig ud af et pres.
  • AGF skabte fint med chancer i kampen mod FCK, hvor de endte på et xGF 1,1 og var millimeter fra at bringe sig på 2-1 i det 36. min. I kampen mod Randers i forrige runde havde de en xGF på 1,56 og mod FCM for 3 runder siden lå de med en xGF på 1,29. Jeg synes at tallene bekræfter mit billede af et godt offensiv i AGF, og med mange muligheder.
  • AGF har mange strenge at spille på rent offensivt, og med Thorsteinsson, Links, Grønbæk og Patrick Mortensen oppe foran, kan de blive farlige på mange måder. Jeg tror de tre nok skal kunne få muligheder imod et FCK forsvar, som jeg synes vakler noget for tiden.
  • FCK defensiven er ikke, hvad den har været, og med 44 mål lukket ind på 27 kampe, er det også det hold i Mesterskabsslutspillet der har lukket flest mål ind, og jeg synes ikke jeg ser nogle store forbedringer i deres forsvarsspil. Zanka ser slidt ud, og Ankersen har heller ikke, i min optik været den store succes.
Hold øje med
  • De spillede netop imod hinanden i runde 27, og i dette opgør vandt FCK 2-1 i en højintens kamp. Spillemæssigt var det ikke kønt fra FCKs side, men det var en stor forløsning for dem at hive de 3 point kunne man se, og det kan sagtens give Københavnerne lidt momentum, og tro på tingene forud for dette opgør.
  • FCK har flere spillere der kan gøre ondt på AGF, og især Jonas Wind, ligner en mand der er for god til superligaen. I weekendens kamp, viste han at han er fremragende til at holde på bolden, og kan klare presset med en mand i ryggen. Han kan blive nøglen til AGF sejr. Hvis de kan få lukket ham ned, er de nået langt, men det er nemmere sagt end gjort!
  • AGF har ikke den samme bredde i holdet som FCK har, og jeg synes også det var en udfordring da de ramte slutfasen mod FCK, og skulle jagte, hvor de smider 3 defensive spiller ind i slutfasen. Skal AGF jagte et resultat til sidst, så har de lidt mere med at skyde med til dette opgør, men generelt set har FCK mere kvalitet i bredden, hvor Bundu, Biel, Kaufmann, Bartolec og Fischer sad i weekenden.
  • Der er folk på lægterne, og hvor er det fedt at se, men det kan sagtens være det, som får balancen til at tippe over til FCKs fordel. Der må være 11.000 i parken, og det er også en størrelse der kan ligge et tryk på dommeren, og samtidig give FCK den ekstra energi de har brug for.
Oddsmarked

Oddset på AGF sejr, står i odds 3,60, som jeg synes er interessant, jeg har dog valgt denne variant, med indsatsen retur ved X. 

Oddset på denne variant startede i 2,45 hos unibet, og bet365, og står i skrivende stund i 2,18, som er på grænsen af det spilbare i min optik. 

Holdene: 

FCK:
Er hårdt ramt på flere nøglepositioner, Nicolai Boilesen (fast mand 22 kampe 1 mål), Zeca (fast mand og anfører 24 kampe 2 mål) og Lerager (fast mand 13 kampe 3 mål) er alle ude med karantæner, og især de to førstnævnte vil være savnet, Zeca er i min optik en superligaens bedste 6'er på sine bedste dage, og Boilesen er meget savnet i den defensive afdeling, hvor Zanka og Nelsson har det svært med at få spillet op bagfra. 

Derudover udgik Daramy med noget der lignede et slag imod AGF, han så ud til at være mere end almindelig træt af situationen, og han må være tvivlsom til dette opgør. 
Dernæst er Falk muligvis også ude, han pådrog sig en skade i den foregående runde mod FCM, og var imod imod AGF i den seneste runde, og om han er klar til dette opgør er jeg usikker på, men man kunne afvente at placere sit spil, indtil man kender de to holds start 11'ere.
 

AGF:
Har Patrick Mortensen med igen, efter han har udstået sin karantæne, og han er en vigtig mand for AGF, som står for 34% af deres mål i denne sæson. 
På den negative side er Sebastian Hausners (fast mand 23 kampe) ude med karantæne, men jeg kan læse mig til, at de har appeleret antallet af strafpoint han har fået, så han kunne måske være i spil til dette opgør. 

Derudover har AGF Tingager (fast mand 13 kampe 1 mål) ude med skade. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback