Annonce

FC København - AC Horsens: (AH: +1,5) 2

Match center
12. august 2017 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Telia Parken    Michael Tykgaard
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 30-20-50%
Betvalue: 125,30%
Spilbar ned til odds: 1,60
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

FCK har skuffet massivt i denne sæson, da man har skiftet massivt ud i sommerpausen. I sidste kamp tabte man til brøndby hvor man spillede meget skidt og kampen før var man tæt på at tabe til hobro hjemme, da hobro ramte træværket 3 gange. Denne gang venter Horsens, et hold der kommer med 3/4 sejre i denne sæson og selvom sejrene ikke har været store, så har det stadig været imponerende det de har opnået. Kampen mod Lyngby var dog en af de store succeser for Ac Horsens som de vandt med hele 4-1. FCK har dog også haft succes i år, da de har klaret sig flot i Champions League, men det er som om at Champions League og den hjemlige liga slet ikke er det samme i år. Det er som om, at man slet ikke vil gå efter hver eneste bold i ligaen som før og man kommer dermed slet ikke frem til mulighederne og får lukket dem når de endeig opstår. Horsens derimod har spillet friskt til, et stabilt defensivt spil og så har man fået udnyttet de muligheder man har fået. I mine øjne kan de dermed lave samme resultat som Hobro i denne kamp og spille 0-0, da man er meget dygtige defensivt.

Skader og karantæner:

FCK mangler Boilesen, Høgli og Falk. Horsens mangler NIelsen, Hømann, Hansson samt kryger. Dette gør at værdien ikke sættes højere på spillet.

Indbyrdes:

Indbyres har Horsens været i stand til at vinde over FCK tilbage i 2012-2013 men ellers har FCK sat sig på spillet i de fleste kampe. Dette kommer også til at ske her, derfor tages kampen som et asian spil, da fck nok skal få vundet men ikke særlig stort.

Kilder:

holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback