FC Helsingør - OB: (AH: +0,5) 1

Match center
24. juli 2017 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Helsingoer Stadion    Peter Larsen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 30-30-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

OB skuffede fælt i deres første kamp hjemme mod FCN ved at tabe 1-2. Især Grutebust virkede helt anderledes i kampen end hvad han plejer at være. Normalt er han en sikker sidste skanse hos OB, men denne gang skød han konsekvent sine udspak i fødderne på FCN eller over sidelinjen. Om det blot er premierenerver er ikke til at sige, men dette bør ikke være tilfældet hos så rutineret en målmand. Det var nærmere en form for stress over at forsvaret gang på gang efterlod så store huller i OB's forsvar, at FCN med så ungt et hold kunne komme til igen og igen. FCN havde skilt sig af med nogle dygtige folk i sommerpausen, men alligevel formåede man at slå OB, hvilket siger en helt del om at problemerne hos OB er realistiske og ser ud til at forsætte igen i år.

Ja, det kan være for tideligt at sige dette efter blot en kamp, men alligevel burde man minimum havde fået 1 point mod FCN, især når det er et hold som man har en fantastisk indbyrdes statistik imod. I mine øjne er OB derfor sat som alt for store favoritter i denne kamp og man bør spille imod dem, også på baggrund af at FC Helsingør kom godt fra start i superligaen ved hurtigt at få scoret et mål der kan give dem tro på tingene, at deres spil også kan lykkes i superligaen. Nok tabte man kampen mod Hobro sidst, men den blev spillet på udebane, og det lykkes først for Hobro til aller sidst at få sejren med hjem. Denne gang spiller Helsingør hjemme og der forventes stor opbakning, fordi det er så stor en succes at man er rykket op i ligaen og i den første kamp vil man gøre alt for at give fans alt hvad man har i sig. Jeg tror derfor på at Helsingør vil komme blæsende fra start af og at vi får en ganske underholdende kamp hvor OB nok får udlignet, men stadig vil være ret rystet over Helsingørs gejst hele vejen igennem i kampen.

Skader og karantæner:

OB mangler den store profil festersen der er tvivlsom til kampen, deruder over mangler de Edmundsson der er er en vigtig brik offensivt for dem. Fraværet af de to gør at jeg ikke ser Obs angreb som særlig farlig i denne kamp, hvilket betyder at hvis hjemmeholdet først får scoret, så bliver det rigtig svært for OB at komme tilbage i kampen. Helsingør mangler Daniel Jørgensen samt Jonas Henriksen. Dette kan betyde en del i kampen, men får mig ikke til at rykke cv'et ret meget til fordel for OB af denne grund da hjemmeholdet lige nu ikke lever på bredden af deres trup, men på viljen og styrken i det at være oprykker. Det er først i slutningen af sæsonen bredden vil betyde så meget at de vil mangle nyt blod til at smide ind konsekvent i slutminutterne for at overleve i ligaen.

Indbyrdes:

De to hold har ikke mødt hinanden før, hvilket taler til fordel for OB, da det siger noget om at hjemmeholdet slet ikke har den erfaring bag sig, der gør at de kan blive ved med at spille lige op mod de stærke hold i ligaen, som OB trods alt er på papiret. LIge nu tror jeg dog stadig på at det kan lade sig gøre, da man ikke er knækket endnu over det høje niveau i superligaen og man bliver ved med at tro på, at man også kan slå erfarne hold i ligaen som OB er. OB kan kun skuffe i denne kamp, mens hjemmeholdet på en eller anden måde bare kan spille frit og nyde at der er i ligaen og gå efter hver eneste mulighed. Det er først senere alt bliver alvorligt. Lige nu skal de leve på det momentum at de er rykket op og det tror jeg også på at de kommer til at gøre. 

Kilder:

holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback