FC Helsingør - Brøndby IF: Begge hold scorer: Nej

Match center
22. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Helsingoer Stadion    Jørgen Burchardt
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

 Helsingør møder Brøndby hjemme. BIF har ikke været gode på udebane generelt - således er kun 5 ud af deres 25 mål scoret på udebane. Jeg ser en del af BIFs kampe, og må også bare sige at Pukki og Kliment bare ikke kan score for tiden. Kliment tager tåbelige beslutninger, og virker heller ikke helt skarp, og Pukki har nærmest en forbandelse over sig. Omvendt er Mukhtar kommet i gang i de sidste apr kampe, og Halimi er en giftig indskifter. Polske Kamil ser også ud til, med rette, igen at indfinde sig på holdet, men kommer ikke til så mange chancer, men han kan altid score de nemme mål, som mod Silkeborg.

Jeg tænker der er en rigtig fin chance for BIF trods alt får scoret, men der er absolut en lille chance for de ikke får scoret. De scorede 4 gange mod Silkeborg, men de har faktisk lidt svært ved det indtil første mål. Sammy Skytte blev udvist, og så gik det noget nemmere. Mod Aab kom de nærmest ikke til chancer. Så det er ikke givet at BIF bare høvler mål ind på samlebånd, selvom de generelt gør.

Værdien i dette spil skal dog mest findes i Helsingør får svært ved at score.

Helsingør har inden, og i løbet af sæsonen, virkelig fået gang i spillersalget, og på det nærmeste  solgt alle der har en lille chance for at score mål.  Dog kan de nye ansigter Akharraz og Leiria muligvis gøre en forskel. Indtil videre har det ikke kastet noget af sig.

Helsingør har således kun de scoret 1 mål i de seneste 4 superliga kampe, og samtidig har BIFs defensiv været rimelig stabil, og er dem der er scoret næst færrest mål i mod (11 - kun overgået af OBs 10). Samtidig er BIF det hold der har flest clean sheets, nemlgi hele 6 af slagsen. Ja, de 5 af dem er godt nok hjemme, men jeg tænker, nu hvor det er Helsingør, at der er en ret god chance for et clean sheet ude. BIF vil utvilsomt også fylde godt i tilskuerbilledet i Kronborg byen.

Betfair ligger noget over markedet, med sine odds 2. Unibet ligger tættest med 1,96 pt., mens bet365 er nede i odds 1,9. Når vi arbejder med de små marginer, er det absolut værd at bemærke når der er lidt forskel på de forskellige bookmakers.

BIF og Helsingør har alle mand klar, og de nye spillere Patrick Olsen, Osama Akharraz og Leiria kan måske efterhånden gøre en forskel.

X
X
X
X
  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback