18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Dallas - Houston Dynamo FC: Begge Hold Scorer + Over 2,5 Mål

Match center
8. maj 2021 kl. 21:30 - Fodbold, USA - MLS
FC Dallas Stadium
6. maj. 2021 kl. 17:01 (Opdateret 8. maj. 2021 kl. 23:49) 06/05
114
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 55%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
MSL er tilbage og vi er allerede 3 runder inde i den amerikanske liga. Dallas trak en stor sejr hjem imod Portland imens Houston endte med en pointdeling imod Los Angeles FC! Men Derbiet her blivet målrigt og med begge hold på tavlen!
Det taler for
 • Dallas slog senest Portland 4-1 på eget græs. Portland spillede bestemt ikke godt i den kamp, og med den hurtige spille stil Dallas kom med var det nemt at udnytte de defensive fejl fra modstanderen! 
 • Houston måtte nøjes en point deling imod Los Angeles FC. Houston er ikke bange for at prøve meget udefra og under Ramos T har de brugt kanterne meget. Dog fik LA FC lukket af for indlæggenede. I 2. halvleg kom Houston til flere chancer ved at komme igennem forsvaret i de små rum, og det gav også pote!
 • Når "The Toros" på eget græs møder "Orange Crush" bliver den afgørende faktor for Dallas at udnytte de fejl i forsvaret som Houston laver. Houston har før sæson start skiftet en del ud i truppen og derfor er det heller ikke den defensive del der lige nu præstere bedst på. Der er huller i linjen, og løbene fra kanterne bliver ikke lukket godt nok af.!
 • "Orange Crush" skal prøve at tage kontrol over spillet og bryde de hurige offensiver som Dallas godt kan sætte igang. Houston kan med kant spillet og standard situationer godt få ødelagt forsvaret og skabt kaos, og gør de som de gjorde imod LA FC hvor de skifter lidt rundt i de offensive takter kan de godt få nettet bolden. Dallas spiller med høj risiko under Gonzales og det kaster rum bagud! 
 • Sidst men ikke mindst, så er der tilskuer på stadion til opgøret her. Det skal nok blive en faktor der spiller ind for begge hold! 
Hold øje med
 • Selvom vi lige er startet på MSL sæsonen så emmer denne kamp af prestige og derfor kan den defensive del blive sat mere i fokus! Formår især Houston at lukke ned for de hurtige angreb og Dallas for indlæg er chancerne for mål nok ikke særligt store!
 • Begge hold ligger godt i den høje ende af xGA tabellen. Men på xG tabellen kunne de godt ligge højere. At Dallas vinder 4-1 var mere for et signal om hvor dårligt Portland egentlig stod i kampen og selvom Houston scorede imod LA FC var det heller ikke de største chancer de selv bragte og evne til at ramme målet var ikke speciel stor den dag! 
 • Rent indbyrdes skal vi tre indbyrdes kampe tilbage til før at vi så en kamp hvor linjen gik over og Houston samtidig kom på tavlen. Houston har haft problemer med at scorer imod Dallas. Dog efter sæsonen er startet er de kommet på tavlen i alle 3 kampe, samtidig har de lukket mål ind i alle 3 kampe! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man lige nu ved Bet365 hente oddsene: 1,90 - 4,00 - 3,40. 
Det giver et CV på: 49% - 23% - 27%. Rent historisk giver det måske mening at Dallas er så store favoritter. Men for mig er procenterne en smule for høje på Dallas. Jeg kunne godt se Houston overraske imod Dallas. 

Dog hvis jeg skulle efter et andet interessant spil, ville jeg kigge efter en evt. kort linje. Chancen for at vi får en del kort at se i dette opgør er ret gode! 

Begge hold har i 2/3 af deres seneste kampe set dette spil gå hjem. Derfor syntes jeg faktisk at dette er et rigtig fint væddemål! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer faktisk en forholdsvis offensiv kamp. Men det kan ikke benægtes at den kan blive mere defensiv med mange slag på midtbanen. Træner Ramos T fra Dallas har været ude og sige at det er et vigtig øjeblik og vigtig at repræsentere klubben godt. Derfor tror jeg også at Dallas vil prøve fra start at sætte sig på kampen og få kontrol. Samtidig vil de finde de små rum i Houstons defensiv og gøre hvad de kan for at slog dem ud af kurs. 
Houston kunne jeg godt se starte mere defensivt også gribe alle muligheder for omstillinger. Der kan de til at starte på brilliere. Når de så har kuglen på modstanderes halvdel forventer jeg at de både prøver i de små rum samt via kanterne. 


Trup Nyt: 

Dallas forventer jeg i en 4-2-3-1 formation
Phelipe - Munjoma - Bressan - Antonio - Hollingshead - Tessmann - Acosta - Obrian - Ricaurte - Vargas - Pepi
Fravær: Ferreira

Houston forventer jeg i en 4-3-3 formation
Maric - Valentin - Parker - Garcia - Lundqvist - Rodriguez - Vera - Corona - Pasher - Urruti - Picault
Fravær: Bartlow 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Betxpert.com - Mlssoccer.com - Fbref.com - Fcdallas.com - Houstondynamofc.com 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback