18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - Virtus.Pro: (AH: -4,5 (1.map)) 1

30. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
29. mar. 2020 kl. 23:34 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 29/03
115
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 16-11
Unibet Spil nu hos Unibet

VP vil vælge map først og derved kommer Faze på CT siden. Dette ser jeg klart som en fordel hvis det bliver Overpass som jeg tror. For kan de komme fra start med et godt resultat.

Kan ikke rigtigt se VP skulle vælge andre maps, da jeg ikke ser VP har en chance på andre. Vertigo vil Faze ban lige med det samme.  Dette spil går på Faze skal vinde med 5 eller flere runder i form af -4,5.

VP har ikke spillet siden de 26/2 – Og udover det kommer de fra 4 nederlag i træk. Dette kan jo enten være positivt eller negativt. Det har jo vist sig, at være en forskellig blanding om man har spillet fornyligt eller for længe siden.

Jeg ser selvfølgelig VP har praccet en masse op til disse kampe. For de havde en masse der skal ændres. Så ser vi det, så er det jo gode spillere der er på VP mandskabet. Har læst en opdatering fra holdet, at de har fokuseret på, at bytte lidt rundt på rollerne. Det vil sige spots der normalt tilhøre en bestemt mand, har man rykket lidt rundt på. Dette skulle havde været kommet efter de kun har vundet 3/11 kampe. Derudover skulle der være et rygte om, der skulle være roster ændringer på vej. Dette tror jeg dog forbliver som et rygte. Men man ved aldrig. 

Kan Jamie komme i gang med den grønne(awp) og kan qikert følge op, så kan det sagtens blive en spændende kamp. Når det så er sagt. Så ser jeg ikke VP have en chance. Mand for mand er er Faze bedre. Det er både når vi tager ingame skill, talent, og ikke mindst stats. Jeg tror VP kæmper for bare, at blive et top15 hold. Hvor Faze jo vil gøre alt for, at komme i den top5/top3 igen. Som jeg personligt mener de har holdet til(Inkl Coach)

VP er jo det gamle Avangar, og går vi tilbage til de tider, så præsterede de egentlig meget fint og med flotte resultater i blandt. Nu er det bare ikke Avangar tider mere, men vp tider. Det går kun en vej, og det ned af.

Trods nederlag til Faze til både G2 og Mousesport, så synes jeg vi har set godt spil. Niko er blevet bedre og bedre for hvert map. Men lidt hjernedøde beslutninger samt lidt ringe tacs. Så synes jeg faktisk vi ser et bedre Faze end vi gjorde før pausen. Så spiller Niko og drengene bare på 80% så ser jeg stadigvæk Faze både vinde map 1 og 2 stort.

Hvorfor skulle VP kunne tage første map: 

Det skal de selfølgelig kunne, fordi der sidder 5 mand der ikke er tabt bag i vogn. Der sidder folk med NORMALT gode stats. Men når man siger Cs, så siger man også motivation og selvtillid. Og er de 2 ting ikke til stede, så kan det være svært, at komme ud af det hul man er i. Derudover skal det siges, at Faze ikke spiller overpass meget. De har spillet mappet 2 gange de sidste 3mdr. Det er blevet til en sejr og et nederlag. Skulle det blive et andet map end Overpass(Som jeg slet ikke kan se) Så det måske Train, dette er et map faze har fået spillet lidt på det seneste. Så der vil jeg endnu sige Faze er store favoritter. Det ukendte i ALT dette er bare hvor står VP? - Jeg mener ikke en lille pause kan ændre alt det fundamentale på en måned.

Er man til det lidt mere konservative spil, så kan 1 map -3,5 runde spilles på DS til 1.8
Jeg tror personligt selv på en sikker 2-0 til værdi. Også tror jeg FaZe vinder 1. map -4,5 & 2. map -5,5

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback