18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Faze - Tyloo: (AH: -5,5 (1 map)) 1

26. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
26. mar. 2020 kl. 03:37 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 26/03
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 59-0-41%
Betvalue: 109,15%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et Faze team, som ikke har spillet en officiel kamp i en måneds tid, men som burde være 1, måske 2 niveauer over Tyloo, som for noget tid siden, mistede deres bedste mand i BnTeT. Tyloo har dog spillet for nyligt, nogle kval kampe. Men ændre det på noget? vi ser på det.

OBS: Spillet kan spilles på andre sider, der hedder linjen dog -6,5 - Som jeg nu også ser fin værdi i. Jeg prøver dog, at spille den lidt safe. Solbærsaften er skiftet ud, og vi ligger ny plan for livet. Lad os håbe det hele kan vende nu :-)

Husk også linjen er på Tyloo's map pick! 

Det taler for:

- Først og fremmest mand for mand, så er Faze bare bedre. Både statistisk men også rent ingame power. Der sidder så meget erfaring på 4/5 mand fra Faze og et ungt talent i form af broky.

- Jeg mener ikke lige meget hvilket map der bliver valgt, at Tyloo har en chance. Faze modstandere gennem de sidste mange måneder, er bare så meget bedre end Tyloo. Tyloo har 4 nævneværdige modstandere ud af de sidste 16 kampe de har. Nu møder de et godt #top10 hold.

- Måske Faze ikke har spillet nogle officielle kampe, men de har spillet RIGTIG meget individuelt. Faze store stjerne NiKo har spillet en masse matchmaking. Og har super mange timer pracc i sig. Det samme gælder for resten af holdet. Så hvor rusten de er når de dukker op på serveren, tvivler jeg på. Jeg tror de kommer med sult og vil bare ud og spise hunde. 

- Rent mentalt tror jeg Faze havde brug for nogle uger væk fra serveren. Nå det så er sagt, så har de mange flotte sejre i år inden de tog lidt fri. Her snakker vi sejre mod teams som: Vitality, Liquid 2 gange og Nip 2 gange. Så der er massere krudt i disse gutter endnu.

- Map pool tid! - Der er og skal Faze have bredere map pool, som jeg også mener de har. De kommer til, at ban Vertigo. Så har de en Train, som de har vist svingende resultater. Men tager vi Faze mandskabet mand for mand, er det en bane de alle trives på. Både individuelt men også fra tidligere teams. Skulle vi ende ud, i et af de andre 5 maps, så ser jeg Faze som stor stor favoritter. 

- Skulle vi ende ud i en Train, som jeg tror. Så ser jeg STOR fordel, at Faze starter CT - Da mappet er CT sitet. Så kan de komme afsted med en god start, med en 10-11 runder. Så er vi godt på vej. Vi skal jo endnu huske Tyloo ikke må få mere end 10 runder. Og det er der faktisk ikke noget map jeg kan se de gør det på.

- Vi plejer, at se et struktureret, fuld fokuseret Faze mandskab. Som holder deres positioner og ikke lader jeg falde ud af en kamp. De har spillet sammen længe nu, og kender efterhånden super godt. Jeg forventer faktisk, at se en henrettelse i form, af Faze vil vise de er tilbage.

Hold øje med: 

- Faze har som sagt ikke spillet noget tid, og kan være lidt rusten. Måske de lige skal bruge nogle runder til, at komme igang. 

- Faze er ikke kendt for, at være et super motiverende hold når det omhandler online kampe. 

- Tyloo har lige spillet nogle kval kampe, og kom til Consolidation final som de vandt. Så de nu er kvalificeret til The Asia Minor. De vinder 3/4 kampe, mod andre Kinesiske teams. 

- Tyloo skulle efter mine efterretninger sidde i bootcamp, dette har selvfølgelig noget, at sige hvis de sidder samlet. I stedet for hjemme ved siden af Faxe kondien og sengen. Det giver lidt mere til holdet og sammenholdet ikke mindst. 

- Nu er Tyloo ikke helt uden evner. De har fint talent på holdet, i form af 4 kinesere, som har spillet sammen længe. De har fået en mand ind fra Korea med super højt niveau. Desværre er hans bundniveau ikke så godt, men rammer han en god dag, kan han blive en belastning for Faze drengene.

- Summer er i min bog klart Tyloo bedste mand. Han har det med, at være super offensivt i sit spil. Snitter en ratio på 1.17(Ud på de seneste 3mdr) som klart det højeste på teamet.

- Kan Tyloo komme ud og tage Faze lidt på sengen, med lidt agressivt spil og ikke mindst, lidt overraskelser her og der. Så kan det måske overraske de erfarene herre. 

- Jeg kunne godt se Tyloo pick Train, kommer dette til, at ske. Så er det et map Faze ikke spiller super meget. Kun spillet 5 gange de seneste 6mdr.  Dog er et et map Faze vil starte CT på, så det vil kunne give dem et godt lead. Men hold øje. Husk også på Faze har holdt en god pause uden officielle kampe.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback