Annonce

FaZe - NiP: 1

1. marts 2017 kl. 16:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 108,55%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

FaZe er på papiret blevet bedre med 'NiKo's ankomst. Det er dog hans første turnering og første par kampe, men NiP ligner ikke noget farligt hold, og FaZe har en god taktikker som IGL, der kan bør kunne opveje for NiKo’s manglede erfaring med FaZe.

Derfor skal du følge tippet:

  • FaZe har med tilføjelsen af 'NiKo' fået en af verdens bedste spillere og en opgradering fra 'aizy'.
  • NiP er i en slem slump for tiden, og det er tvivlsomt, at de har kunne nå at rettet meget i tidsrummet mellem DreamHack og IEM.
  • FaZe har et meget ganske homogent hold med 3 aggressive spillere – 'NiKo', 'rain' og 'allu', og 2 support spillere - 'k1o' og 'karrigan'.
  • 'Karrigan' er holdets in-game leader, og en af de bedre. FaZe bør derfor være godt afbalanceret mellem fire power og taktik.

Det skal du holde øje med:

  • IEM er FaZe første turnering med 'NiKo', og det er ikke 100% sikkert, at der ikke vil være bump på vejen.
  • Best of 1's er kendt for at indeholde et større upset potentiale end best of 3's.
  • Hverken ved ELEAGUE eller DreamHack har FaZe imponeret synderligt. DreamHack blev dog spillet med 'jkeam' som stand-in.

Odds-afsnit:

Kampen giver bedst værdi hos Danske Spil med odds 1.67, men ellers kan den spilles på Bet365 til odds 1.66 og Unibet til odds. 1.65.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

'NiKo's debutkampe for FaZe bliver rigtig spændende af følge. Ved DreamHack Las Vegas var han den spiller med den højeste rating af alle, og han var faktisk med til at slå netop FaZe i gruppespillet.

Igen en analyse, hvor NiP er undertippet med et ganske stort margin. Tiltroen til NiP er på nuværende tidspunkt væk, og spørgsmålet er, om ikke de har brug for en pause, trods deres pause mellem Major-kvalifikationen og selve Majoren. Ligesom FaZe ikke har haft længe til at træne med 'NiKo', har NiP heller ikke haft meget tid til at arbejde på de problemer, der kom til udtryk under DreamHack.

Der spilles best of 1 maps, og pick/veto processen foregår således:

Hold A – 1 veto

Hold B – 2 veto's

Hold A – 2 veto's

Hold B – 1 veto

Det tilbageværende map spilles.

Her er et realistisk bud på veto-processen mellem NiP og FaZe. Bemærk at veto's er listet op i tilfældig rækkefølge. Udvælgelsen af hold A og B i gruppespillet er ikke tydeligt beskrevet i IEM regelbogen, og derfor tør der ikke spås om, hvem der bliver hvad.

Kampen bør blive spillet på enten Overpass eller Nuke. Mit bud med argumentation findes herunder:

NiP veto's:

Mirage

NiP spiller ikke Mirage, samt det er et godt map for FaZe.

Inferno

NiP valgte at spille Inferno mod Astralis, og det viste sig ikke at være nogen god idé. Det udstillede at NiP ikke har styr på Inferno, og virkede mest af alt til at være et hail mary valg.

Train

FaZe er et stærkt Train-hold, hvor især 'allu' med sin aggressive AWP-stil kan folde sig ud. Det bør ikke være noget NiP er interesseret i at ende ud i.

FaZe veto's:

Cobbelstone

FaZe spiller ikke Cobbelstone, og selvom NiP ikke ser skræmmende ud der, så er det et map 'karrigan' aldrig har været glad for.

Cache

Skønt NiP ikke er, hvad de har været på Cache, er det stadig et map, FaZe bør veto, når man har 3 veto's at gøre godt med.

Nuke

FaZe er ganske rigtig 4-0 i 2017 på Nuke, men alle 4 sejre er kommet mod ikke prangende Nuke-hold. Et Nuke ban fra FaZe bør handle om at ende ud på et map, hvor NiP er på endnu dybere vand.

Overpass er tilbageværende map.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback