18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - Mousesports: 1

6. april 2020 kl. 22:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
6. apr. 2020 kl. 20:39 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 06/04
63
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Et fantastisk opgør mellem 2 hold, som bare ville elske, at vinde mod hinanden. Samtidigt er det en super vigtig kamp for begge hold. 

Karrigan mod NiKo. Kan det bare blive bedre? Et Faze hold der er lidt presset efter nederlaget til Fnatic mod et MS hold der har 4 sejret i træk! Hvem trækker det længste strå?

Det taler for: 

Lad os få hjernerne stillet op mod hinanden. De 2 IGL er 2 der kender hinanden ud af ind. Samtidigt er det Karrigan som forbereder sig SUPER meget alene, og skriver en masse noter ned. Og som godt kan lide, at prøve nogle nye ting. Men det er faktisk også det han bidrager med. Lige så snart han møder et godt hold, så ligger han godt under 1.0 i ratio. Dog har han de seneste 2 kampe haft 2 gode maps, hvor ratio har ligget rigtigt flot over 1.0. Men i 2020 CS må holdets IGL bare godt kunne mere end, at rykke tacs ud og dirigere under en kamp. Det mestre han uden tvivl. Jeg ser det bare ikke som nok. Niko derimod er fremtidens IGL. Han har tacs klar, han dirigere under kampen, dog på en lidt mere løs måde end Karrigan. Men samtidigt fraccer han også der ud af! Han er 2020 udgave af fortiden Rambo. Når jeg ser Niko stats, så han næsten aldrig under 1.0 i ratio. Man er næsten altid sikret +20 kills fra hans riflen af på hvert map.

- Render vi dem lige hurtigt igennem mand for mand på nuværende form, så ser jeg også bare Faze stærkere. Niko slår Karrigan klart - Olofmeister taber så klart til ropz - Rain slår så ChrisJ, nu er der ingen af de 2 der spiller super godt. Men chrisJ har spillet skandaløst dårligt de sidste 2 kampe. Har slet ikke være til stede. Så hvor han er mentalt aner jeg simpelthen ikke. Men får MS ikke gang i ham i dag. Så det til kæmpe fordel for Faze. Så der broky mod Woxic, den er meget 50/50 dog ville jeg nok gå med broky på en god dag. Da han spiller sin awp lidt mere frækt end Woxic. Han er lidt mere offensiv med den og er ikke bange for, at tage risikofyldte peaks. Dette kan selvfølgelig både være godt og skidt, nok som man tolker det. Til sidst har vi så Coldzera mod Frozen. Begge mand har sindsyge gode stats de seneste 7-8 maps. Og den er meget lige. Dog har colzera lige haft en ringe kamp, hvor frozen er onfire. Så lad os give ham den, denne gang. Men igen meget lige. Så alt i alt, ser jeg faktisk Faze stå lidt stærkere som team. De søger revanche trods de var tæt på, at vinde mod MS 2-0 men ender ud med et nederlag på 1-2.

- Map pool kan vi ikke komme udenom, at snakke om. Maps bliver nok som sidste de mødte hinanden. På nær hvis en af dem ryster posen. Det tænker jeg bare kampen er for vigtig til. Så det bliver nok Faze ban Vertigo, MS ban Overpass. Også ser vi Nuke pick fra Faze, Train pick fra MS også slutter vi på en Dust2 hvis det skal bruges. Længere forklaring slutter jeg med hvem der står bedst osv osv. Men teaser.... Faze står stærkest ;-)

- Trods Faze har 2 nederlag de sidste 5 kampe. Så synes jeg faktisk ikke der har været maps hvor man direkte siger, der tabte de hovedet eller de var ikke mødt op på serveren.

Hold øje med:

MS kommer med 4 flotte sejre. Hvor alt sådan set har spillet nogenlunde. Trods de har haft spillere der er faldet lidt af under kampen. Så har de vundet. Og det har set godt ud.  Har de ikke droppet et map i 4 kampe. Så alt ser jo pænt ud. Fortsætter de det flotte spil, så får FaZe da udentvivl det også svært.

- Map pool ligger hvis man tager procenterne til MS. Ligger man ikke så meget i hvem de har mødt osv. Så vil de fleste jo også sige MS er favorit på de fleste maps. Train, Mirage og Dust2 ligger de hhv på 78,88 & 100% I winrate. Så det pænt, og klart noget der giver tro på egne evner. Skal man have med.

- Frozen er begyndt, at spille super flot cs og virker til, at have fundet noget selvtillid. Men kan 4-5 peake samtidigt? Ja jeg tvivler. Men kommer det til, at ske så bliver MS en farlig cocktail ,at lege med uden tvivl. Og så vil et selv godt spillende Faze få problemer.

- Frozen og ropz ligger lige på en ratio på 1.20 som er sindsygt flot. Derudover har de awp manden Woxic med i den ligning da han ligger på 1.09. Så kan de få gang i den trio også krydre det med den enormt dårlige spillende chrisJ for tiden, med. Så kan de sagtens vinde denne kamp. Dog ser dem ikke have en chance for 2-0. Men så 2-1.

- HVIS Faze kommer til, at vælge Nuke som jeg tror. Så skal man huske, at MS faktisk godt kan lide, at spille mappet. At jeg så ikke synes de spiller mappet SUPER fantastisk, er min mening. Men fakta er de elsker mappet, de har spillet det 7 gange de sidste 2 mdr. Og har vundet 4 gange. Så det jo flot. Og sover Faze lidt fra start af. Så kan alt ske.

Jeg synes et godt argument, man kan have med i denne kamp, nu hvor de  på papiret  er MEGET tætte. Det er hvem er tættest på, af tage hinandens map pick? Og derved MÅSKE kan vinde 2-0 i stedet for, at skulle ud på 3 map. De mødte for en 9 dages tid siden. Der var MS ikke i nærheden af, at komme til fadet på Nuke. Derimod var FaZe utrolig tæt på, at de sagtens ville kunne havde haft taget Train. De laver nogle dumme fejl på nogle dumme tidspunkter. Og det gør de taber mappet 16-14. Skulle vi ende ud i 3 map, som kampen selvfølgelig ligger op til. Så vandt MS sidst, simpelthen på en bedre CT side. FaZe ligger ud med 9 CT runder, som man normalt ville sige var RIGTIG flot, da Dust2 er et T map. FaZe er faktisk foran 11-6 på dette map. Og så smider de bare resten efter det. Så de har forhåbentlig valgt lige, at kigge denne kamp igennem som MS da uden tvivl også har. Derudover vil jeg sige modstanden Faze har mødt på Dust2 er bare et niveau højere end hvad Ms har været igennem. Ja jo de de 7 sejre MS har er 3 af dem mod Mad Lions, som de til hver en tid skal slå hvis man er top #3 hold i verdenen. Ender vi ud i 3 map, så vil jeg sige den er helt åben. Og ser den helt 50/50.

Så jeg har simpelthen vendt den om og sagt, hvem har størst chance for, at tage hinandens map. Og det tror jeg FaZe har. Ja de spiller ikke Train meget, men har vist de sagtens kan spille mappet mod de bedste.

Alt i alt, hvem af profilerne stepper op? Og kan support spillerne bare spille en normal habil kamp. Så er det, det hold der gør det som vinder. 

God kamp herfra! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback