18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - Prima: (AH: -1,5 Maps) 1

23. marts 2020 kl. 19:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs
23. mar. 2020 kl. 16:50 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 23/03
40
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 5-16, 16-9, 4-16
Bet365 Spil nu hos Bet365

ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs

Bulgariske FATE (5. seed) tager imod svenske Prima (13. seed) i upper bracket kvartfinalen i Advanced. 

Dette taler for:

- FATE gik 13-3 i sæsonen forud for playoffs, hvorimod Prima "blot" gik 10-6.

- De to holds map pool er næsten identiske. Den eneste forskel på deres map pools er, at FATE spiller dust2, hvor Prima spiller Mirage i stedet. Ellers spiller begge hold train, inferno, overpass og vertigo. Begge instabanner Nuke. Begge holds førstevalg er Inferno og Train, og jeg forventer at se mindst en af disse baner i dag, afhængig af hvilket hold der banner Nuke.

- FATE har været et hold der har været på rinden af success i et godt stykke tid nu, de ligger lige under der hvor man får direkte invites til turneringer, de har altså vist et stabilt niveau i et godt stykke tid nu, bl.a. i OGA Counter Pit hvor man tabte 2-1 til Gambit Youngsters i deres afgørende kamp. 

- FATE spillede sig sikkert videre fra første runde af playoffs med 2-0 over Turkey5, mens Prima måtte kæmpe en del hårdere, da de sneg sig forbi Defusekid 2-1 efter en 4-5 timer lang affære.

- Spiller for spiller har FATE overtaget. Prima har nogle svenske gutter der skyder virkelig godt, men de spiller sjældent mod hold på FATE's niveau, og det tror jeg får betydning i aftenens kamp.

- Af disse grunde ser jeg FATE til at have overtaget, om så vi spiller Inferno, Train eller Vertigo. Jeg kunne godt se alle disse maps blive spillet i aften.

Hold øje med:

- Prima vandt over Defusekids på Train, et map som Defusekids har i deres map pool, så Prima kan sagtens spille en god Train.

- Prima har spillet sammen i et godt stykke tid nu, og de har også i de tidligere sæsoner klaret sig godt i Advanced og kommet i playoffs. Det er altså ikke nyt for dem at sidde som underdogs, hvilket nok passer dem meget fint da det mindsker presset.

- Netop at de har identisk map pool kan også gøre, at Prima ikke føler sig ude af kampen, selv hvis de taber første map, da de ved at de også har en chance på andet map. 

- Svenskerne skyder generelt godt igen, så hvis de er brændvarme kan FATE godt få problemer.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback