18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fate - Illuminar: 1

14. februar 2021 kl. 16:00 - ESEA Winter Cash Cup 5 Europe
14. feb. 2021 kl. 11:39 (Opdateret 16. feb. 2021 kl. 23:07) 14/02
50
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

ESEA Winter Cash Cup 5 Europe

Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 118,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Fate møder et helt nyt Illuminar roster. Der skal udnyttes, at Fate trods alt har lidt kampe sammen og har været sammen længere tid. Aftalerne burde sidde stærkeste hos Fate. Illuminar kommer dog med fornyet energi og vil vise det bedste.
Det taler for
 • Det kun tre dage siden, at Illuminar kom frem med et officiel lineup. De har ikke haft mange dage, at forberede noget i. De har praccet noget tid, dog ikke noget af betydning.
 • Der er ikke meget forskel, på det individuelle niveau imellem de to hold. Flere af spillerne hos Illuminar har ikke spillet konkurrence cs i noget tid. Det vil tage tid, før holdet har fundet hinanden. Det er noget Fate kan og skal udnytte.
 • Fate er en god blanding af erfaring og talent. Shaik på awp, er yderst talentfuld og kan blive rigtig god. Rock1ing på rifle/awp kan sagens matche det polske hold. Han ligger på 1.12 i rating og 1.07 i impact de seneste 3mdr. Patrick ligeså på rifle, har fint bund niveau og vil gøre sig gældende i dagens kamp.
 • Fate har som hold, allerede været rundt på de forskellige maps. 5 ud af de 7 maps, i vetoen er blevet spillet en gang eller to. Samtidigt har de haft længere tid til, at pracce de forskellige maps. Det endnu ukendt hvad Illuminar kommer med.
 • Illuminar mangler de store stjerne spillere. De har taget en spiller fra 5 forskellige polske hold, og samlet dem i Illuminar. Der mangler bare fire-power og x-faktor. De store spillere er væk, og der mangler en enkelt eller to stjerner, før dette hold bliver til noget. Mouz og Markos skal gøre arbejdet. Som enhed vil der gå lang tid, før jeg ser dette hold fungere.
Hold øje med
 • Bundniveauet hos Fate er utrolig lavt. De kampe som er spillet har forskellen mellem top- og bundniveau været utroligt lavt.
 • Illuminar har nu deres første kamp, som hold. De vil komme ud med 100/i timen. Der er mange, som skal vise at de ikke er færdig på scenen. Fate vil være under pres fra start til slut.
 • Der er flere hos Fate, som ikke har vist deres potantiale endnu. Hvis ikke det snart kommer frem, så kan dette blive en hurtig kamp. Spillerne hos Illuminar er fuld af erfaring. Så er Fate ikke klar fra start, så kan det blive svært at være med.
 • Mouz og Markos er duoen med mest fire-power. Rammer de deres A-game, så det et højt niveau vi kommer til at se. Sidney, Morelz og Gruby har deres gode dage. Men der er endnu noget potentiale, som vi endnu ikke har set.
 • Fate har i 2021 heller ikke spillet mange kampe. De skal først i gear. Det kan også nemt tage en kamp eller tre. Denne kamp kan blive utrolig rodet. Det vil være den mentale del, som skal være i topform. Der vil Fate måske få lidt problemer.
Oddsmarked

Onsidebetting og Bet365 har også værdi - Ikke mange bookies har åbnet odds på denne "hygge" turnering.
Licensløse bookies har også værdi.

Jeg ville blive overrasket hvis ikke vi ser Fate give fra sig. Jeg synes klart dette Illuminar er overrated. Det er spillere som ikke har vist det store af sig længe. Samtidigt ligger presset hos få spillere. Jeg ser Fate give dem modstand til det sidste. Det bliver ingen walkover, som oddset lidt indikere. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback