18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - Ambush: (AH: -1,5 Maps) 1

24. marts 2020 kl. 20:30 - ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs
24. mar. 2020 kl. 14:19 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 24/03
67
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 117,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 13-16, 14-16
Unibet Spil nu hos Unibet

ESEA Advanced Season 33 Europe Playoffs

Vi befinder os i lower bracket runde 2, hvor vi en smule overraskende har FATE (5. seed) som ikke så overraskende tager imod Ambush (11. seed).

Dette taler for:

- Ambush var ved at snuble allerede i første runde af lower bracket hvor de slog Chetz 1-16, 16-9, 16-13, efter et 13-4 comeback på sidste map, hvor det ellers lignede at de var helt ude i kulden. Chetz er ikke noget imponerende hold, så det er bekymrende at kampen var SÅ tæt.

- Ambush er stadig tvunget til at spille med standin, og af hvad jeg har set i de forvirre kampe, ligner det en omgang mix-cs som de spiller (altså uden taktikker og aftaler).

- Ambush har i de sidste to kampe valgt Overpass eller Nuke som deres map. FATE spiller ikke Nuke, og derfor tror jeg at Ambush vælger Overpass, som FATE er stærke på. De har desuden spillet Overpass mod hinanden tidligere i sæsonen, hvor Ambush vandt 16-12. Dette var dog med et lineup som faktisk var et hold, og ikke mix. 

- Jeg tror FATE vælger Train eller Inferno, afhængig af hvad Ambush banner. Ser FATE som klar favorit på begge maps, Train især, da det er et map der er meget svært at spille mix på, pga. rotationer som CT.

- FATE er et bedre mandskab end Ambush alle ugens dage. De spiller mod bedre hold til daglig, og dette kommer deres spil også til at afspejle mod et mixhold, da deres teamplay vil lukke ned for individualisterne fra Ambush.'

Hold øje med:

- FATE tabte gårsdagens kap til Prima 2-1, hvor de tabte 16-4 på netop Train. Derfor kan FATE godt være ramt på selvtilliden.

- Ambush kan godt skyde igen, og hvis de får momentum kan de hurtigt vinde mange runder. Det så vi i kampen mod Chetz, hvor de spillede flawless på CT overpass, og næsten flawless på CT Nuke.

- Ambush får bygget flere og flere aftaler op, eftersom de spiller flere og flere kampe sammen, så deres spil kan godt være mere stuktureret end tidligere kampe.

2,35 for at et sammenspillet FATE hold kører Ambush over 2-0 ser jeg som et solidt odds.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback