18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fangran Tian - Lavinia Tanasie: 1

6. november 2021 kl. 08:30 - w15 - Antalya - grus
5. nov. 2021 kl. 23:27 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 10:44) 05/11
37
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Tyrkiet.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Lao viste i dag mod Lorenzo hvor simpelt tennis kan være, 2 sæt 4-5* 0-40 vandt hun 20 af de efterfølgende 22 bolde, og så er et truende nederlag vendt til en sikker føring.

Tian startede selv halvskidt i dag med at smide 40-15 i første serveparti, for efterfølgende at smide 40-15 med mulighed for at breake tilbage i næste. Hun fik aldrig styr på kampen, men fik den gjort til en lige kamp som hun klarede i 2 tætte sæt. Hun var efterfølgende ude i 2 double kampe, så rigtig meget tennis hun fik spillet.

Trods lange tætte partier viste hun alligevel en vis kvalitet, og fik bedre styr på de afgørende point der er så vigtige for succes.

Jævnaldrende Tanasie fik rigtig god erfaring på senior niveau med 2 semifinaler i Egypten i sidste måned. Hun er ligesom Tian selv lidt ny her, men har allerede vist stor styrke. Imodsætning til Sato er Tanasie en ægte grusspiller, hvilket vil lægge ekstra pres på Tian. der er dog aldrig faldet titler af på junior siden, og hun har stadigvæk vist udsving på både senior og junior siden, så ingen grund til at gøre hende til større favorit.

Tanasie slap for første gang et skulle ud i 3 sæt, og klarede en lokal modstander hun havde tabt til sidst de mødtes. Det var dog stadigvæk en lang kamp trods det ikke var super tæt, og Tanasie skulle også ud og redde flere breakbolde, hvilket nok også fortæller at hun ikke er serv dominerende.

2 spillere som har været stærke i returspillet kunne godt blive en kamp med mange breaks. Tian har mange timers tennis i armene, men har trods alt brugt mindre tid på banen de foregående dage.

Oddset har været svagtfaldende på Tian, og er også lige faldet imens jeg har skrevet da den var på 2,95. Den kunne dog få opsving igen hvis man tager kamptid i betragtning.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback