18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Evil Genuises - Gambit: 2

18. februar 2021 kl. 12:00 - IEM Katowice 2021
18. feb. 2021 kl. 05:51 (Opdateret 18. feb. 2021 kl. 20:40) 18/02
86
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Katowice 2021

Chance (1-2): 33-67%
Betvalue: 112,56%
Spilbar ned til odds: 1,49
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
EG har på papiret et klassemandskab, nu skal det bare også vises på serveren. Gambit derimod cruiser fremad. Flot sejr mod Mousesports, hvor de dominerede 2 ud af 3 maps. Et powerhouse uden lige, som EG nu skal prøve at håndtere.
Det taler for
 • Gambit vil få tre maps i vetoen, hvor de føler sig hjemme. EG har de seneste 3mdr tabt samtlige kampe på: Overpass, Dust2 og Vertigo. I alt 8 maps som er tabte. Samtidigt er det tre maps, Gambit normalt føler sig tilpas på. Gambit vil være forhåndsfavorit i vetoen. 5/7 maps vinder Gambit 69% eller mere.
 • EG har ikke været gode under Covid. Dette hold er et LAN hold. Der er bare ting, som slet ikke har spillet. Trods en masse BC, så har det ikke virket. EG har i 2021 kun vundet 4 kampe ud af 10. Samtidigt så er det individuelle niveau langt fra topformen. Det er som om, de til tider har mistet gnisten. Gambit har det godt med Online kampe. Det ikke mange som er blevet tabt over de sidste 12-14mdr.
 • Stanislaw ligner en mand, hvis taktik-bog er slidt. Der mangler fornyelse og en plan B og C. Gambit er suveræne taktisk. Samtidigt er de utrolig svære, at læse. Gambit har utrolig mange setups, hvor runderne spilles som hold og ikke hvor de er afhængig af hero-plays.
 • Teamplay, fire-power og individuel frækhed/klasse. EG får svært ved, at lukke ned for den power Gambit kommer med. Kører skoda'en først for dem, så de uhyre svære, at lukke ned for. Gambit har så mange kort, at spille på. Sh1ro var før stjernen. Problemet nu for EG er bare, at samtlige spillere kan levere +30 kills. Lukker de en mand ned, så dukker en ny trold bare op.
 • Spiller for spiller og som selvtilliden er lige nu. Så er Gambit bedst. Hobbit, Sh1ro og Ax1le er spillerne i toppen af serveren. De rammer 1.20, 1.24 og 1.19 i rating. 1.23, 1.14 og 1.19 i impact. Denne trio har en indflydelse på spillet, som bliver svær at stoppe. Det en trio hvis topniveau lige nu, er bedre end de bedste spillere hos EG.
Hold øje med
 • Om det er Covid tider og det helle er online. Så kan vi bare ikke komme udenom, at dette er en KÆMPE turnering. Massive pengepræmier og alle de store hold samlet. Gambit har ikke mødt mange tier1 hold. Det kommer de til nu. De vil være under pres og niveauet er et helt andet. Nervøsitet vil være til stede, uden tvivl. Kan de performe under det, det er spørgsmålet.
 • Vi skal kun en uges tid tilbage i tiden for, at se EG tilbage som vi kender dem. Flot sejre mod G2 og ikke mindst Vitality(På lette bekostninger, vil nogen mene). Skal EG have den mindste chance her, så skal det spil plus 20% findes frem.
 • Brehze, Ethan og Cerq har evnerne og niveauet til, at udfordre Gambit. På dagen har de også fire-power til, at lege med. EG har spillet sammen utrolig længe og kender hinanden til ukendelighed. De skal finde det gode teamplay frem og findes det, så har vi en kamp..
 • Det er også synd, at skulle sammenligne Gambit 2020 med nu. Men det gør jeg selvfølgelig. Gambit 2021 har slet ikke være lige så overbevisende. Dumme nederlag, maps der kun lige præcis er hevet hjem, efter individuelle pragtpræstationer og et hold der endnu lignede de var på juleferie. Er Gambit ikke 100% on-point i dagens kamp, så EG for gode og vil slå dem.
 • Selvom EG er inde i en dårlig periode. Så har de ikke maps, som ikke er blevet spillet. Maps som Inferno, Nuke, Mirage, Dust2 og Train kan spilles fra EG side og med succes.
Oddsmarked

Der er værdi hos samtlige bookies med licens. Dog mangler Danskespil at åbne for spil. Men kommer inde for et par timer. Oddset er dykkende siden det åbnede i nat.

Licensløse bookies med værdi.

2-0 oddset til Gambit virkede også interessant. Men dette er Katowice, kæmpe turnering. Gambit mod et tier1 hold. Hvordan reagere de. Smider de et map, pga nervøsitet. Er EG bare on-fire fra start af. Der er mange faktorer, som gør at jeg ikke tør hoppe ud i det bet. Er værdien der eller ej, ja det er spørgsmålet. Jeg tager det mere "sikre" bud her. Gambit burde trods alt, være et niveau bedre i dagens kamp.

Fundamentet hos EG er på shaky grund for tiden. EG sidste tre kampe endte med 2 sejre mod G2 og Vitality og et nederlag til Complexity. Hvor de så også røg ud på numse og albuer. Det var en skidt kamp, hvor EG var med den første half på første map. Men derfra blev de kørt over. Jeg kan godt frygte det samme i denne kamp. En god start fra Gambit vil få EG til at smulre. Omvendt kan EG få en god start, så skal vi se Gambit grave dybt. Det er trods alt nyt for Gambit, at møde tier1 hold. Det er ikke sket mange gange over de sidste 12mdr. Er de ikke klar på, at det er kvalitet som er på den anden side, så bliver det interessant.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback