18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Watford: Under 2,5 Mål

Match center
23. oktober 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Graham Scott
21. okt. 2021 kl. 15:30 (Opdateret 23. okt. 2021 kl. 17:33) 21/10
100
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Ranieri fik sin debut mod Liverpool i sidste runde, og hvilken debut! Jeg tror dog at han til dette opgør, vil have fokus på defensiven, og derfor kunne denne kamp godt gå under de 2,5 mål

Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Everton mangler noget i den offensive afdeling, hvor Richarlison og Calvert-Lewin ikke stiller fra start (se holdinfo)
 • Watford skal overleve på en stærk defensiv, og jeg tror også det er en af grundene til Ranieri er hentet ind. Det var det der sikrede dem oprykning i sidste sæson, hvor de på 46 kampe, blot lukkede 30 mål ind (færrest i Championship). I år har Watford haft nogle udfald, men de har stadig lavet nogle gode præstationer defensivt bl.a. mod Tottenham og Norwich.
 • Offensivt har Watford ikke meget at skyde med. De har PLs dårligste xGF på 6,7, og jeg tror de får mere end svært ved at få scoret mod et stærkt Everton defensiv. Watford satser meget på omstillinger, og det bliver svært imod Everton.
 • Everton har et stærkt defensiv, og kigger man på deres xGA i denne sæson så ser det også ud til, at det bliver svært for Watford at skabe chancer. Everton har i deres 4-2-3-1 formation to 6'ere som gør det svært for modstanderne at finde mellemrum, og jeg ser ikke Watford få mange chancer i denne kamp, hvis ikke det bliver på en fejl af Evertons bagkæde.
 • Det er de to hold der i PL har 2 og 3. laveste boldbesiddelsesprocent. Så hvem tager teten? Jeg kan godt forestille mig at kampen bliver meget låst eftersom begge mandskaber spiller med meget lav risiko, og har større fokus på ikke at tabe det point de har end, at vinde kampen.
 • Rammer kampen en slutfase, tror jeg ikke vi får et Watford hold der vil satse helt vildt for at få en sejr, og det samme kunne godt gøre sig gældende for Everton.
Hold øje med
 • Everton har mere kvalitet end Watford, og hvis de får sat Townsend og Gray ordenligt op, så kan de to godt gøre ondt på et Watford mandskab der også har et par tunge folk i bagkæden.
 • Offensivt så har Watford rigtig meget fart, hvor især Sarr og Dennis kan gøre noget på omstillinger. Netop her skal Everton være yderst opmærksomme.
 • Vil Everton lege med i toppen, så skal det blive til 3 point i et opgør på hjemmebane mod Watford. Defor kan jeg godt være nervøs for om Everton vil gå benhårdt efter alle 3 point, og derfor også spille med stor risiko som både kan give dem mål, men også den anden vej.
 • Watford har netop fået en ny træner. Der sker meget i klubben, og har også gjort det over sommeren, men mange nye folk. Jeg kan derfor være nervøs for hvor meget ro der er for spillere og personale. Er der for meget støj i klubben, eller har Ranieri formået at skabe fokus på Everton kampen. Jeg kan være nervøs for om Watford har styr på aftaler og taktikker med de nye ting der sker i Watford.
Oddsmarked

Oddet på under 2,5 mål har ikke bevæget sig voldsomt meget, siden det blev muligt at spille på denne kamp. Jeg kunne godt være fristet til at spille BHS - Nej som man kan få til odds 1,87 hos betfair. Jeg tvivler dog på at Everton kører gæsterne over, og kunne godt se Watford komme på tavlen her, derfor har jeg valgt denne variant på under 2,5 mål.

Holdene:

Everton:
Hjemmeholdet mangler i den grad Richarlison (fast mand) og Calvert-Lewin (fast mand). Rondon er ingenlunde en mand der kan gå ind og erstat en af de to, og selvom Gray og Townsend har gjort det godt, så er det en mindre potent offensiv end hvad Everton ellers kan stille med.
Derudover er Gomes (fast mand/reserve) Delph (reserve) og nok vigtigst Doucoure (fast mand) alle ude. Det giver følgende start 11'er

Pickford - Coleman, Keane, Godfrey, Digen - Allan, Davies - Townsend, Gray, Iwobi - Rondon

Watford:
Gæsterne har også nogle folk ude til dette opgør, hvor Kabasele (fast mand/reserve), Sierralta (fast mand)  N’Koulou (reserve) og Etebo (fast mand/reserve). 
Derudover er King (fast mand) også tvivlsom ifølge flere medier.
Det giver følgende start 11'er:

Foster; Femina, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Sissoko, Kucka; Cucho, Cleverley, Dennis; Sarr.

Jeg er lidt usikker på de forreste positioner her, og om de vil bruge Sarr på toppen eller Dennis.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback