18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Tottenham Hotspur: 2

Match center
16. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Michael Oliver
16. apr. 2021 kl. 15:19 (Opdateret 16. apr. 2021 kl. 22:55) 16/04
206
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Everton tager hjemme imod Tottenham i denne runde 32. En kamp, hvor Everton er hårdt ramt på nogle centrale positioner, og hvor Tottenham skal bringe sig tættere på top 4.

Chance (1-X-2): 27-25-48%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Everton har nogle vigtige folk ude (se holdinfo).
 • Tottenham er 6 point efter West Ham på 4.pladsen, og hvis de vil i CL så er det ved at være sidste udkald. Det kræver 3 point i dette opgør, hvis de vil i top 4, og det tror jeg de vil forsøge at jagte i dette opgør, hvor man står overfor et Everton hold der strugler lidt med tingene.
 • Everton har været skidt kørende på det seneste, hvor de seneste 5 kampe er endt med 2 uafgjorte og 3 nederlag, og det er især offensivt det også kniber, hvor man kun har scoret 2 mål i de seneste 5 kampe, og det bliver ikke nemmere at scorer når holdets topscorer er ude.
 • Kane og Son, de kan gøre ondt på alle hold, og jeg synes Kane ligner en mand med en mission for tiden. Han har scoret 3 mål i de seneste 3 kampe, og med 19 mål og 13 assists har Kane måske også gang i en sæson der kan sende ham væk fra Tottenham. Jeg tror han kan være manden der kan afgører dette opgør, og sammen med Son er det en uhyggelig duo.
 • Vinder Tottenham dette opgør, så er det bestemt ikke utænkeligt at de kan komme op og være med i kapløbet om top 4. De har et overkommeligt program i denne sæsonafslutning.
Hold øje med
 • Everton stillede i sidste runde meget defensivt op mod Brighton, hvor de intet skabte, og samtidig holdte Brighton nede på relativt få chancer. Hvis Everton igen stiller sig så langt ned, så bliver det svært for Tottenham at skabe chancer, som også har udfordringer ved det etableret angreb.
 • Tottenham har svært ved at finde melodien, og har i de seneste 5 kampe vundet 1 tabt 3 og spillet 1 uafgjorte, det er ikke just positivt, og jeg synes især deres defensive spil halter, hvor man har lukket 10 mål ind i de seneste 5 kampe.
 • Everton har drillet Tottenham flere gange, og i denne sæson har de slået Tottenham i EFL-cuppen, og i PL. I første runde af denne PL sæson vandt Everton fortjent 1-0 over Tottenham.
 • Tottenham er, i min optik bedst i omstillingerne, og her kan det blive svært mod Everton, som spiller med et 5-backforsvar når de forsvarer og med to centrale midtbanespillere der står meget lavt. Jeg er ikke så tilfreds med det match-up, og jeg kan være nervøs for om Tottenham, kan få åbnet op for Everton.
Oddsmarked

Oddset på Tottenham sejr, startede i 2,30-2,40 ish og har så kravlet ned i de nu 2,15 som jeg stadig finder lidt værdi i. 

Jeg synes Everton har nogle markante folk ude, og det tror jeg gæsterne kan slå kapital af. 

Et andet sted man kunne kigge er under de 2,5 mål som Everton's start 11'er i den grad åbner op for. Odds 2 på det synes jeg også er interessant. 

Holdene:

Everton:
Her er Calvert-Lewin ude (fast mand 26 kampe 14 mål) Doucoure (fast mand 25 kampe 2 mål) Mina (fast mand 21 kampe 2 mål) og de tre bliver savnet hos Everton, som samtidig har Bernard, Gbamin og Delph ude (reserver)

Det giver følgende start 11'er i en 3-5-2. 

Pickford; Holgate, Godfrey, Keane; Coleman, Allan, Davies, Sigurdsson, Digne; Richarlison, Rodriguez

På den positive side har Everton Allan med igen, hvilket ikke er for positivt for dette bet. 

Tottenham:
Her er Davies ude (fast mand 20 kampe) og Doherty (resreve 15 kampe)

Der giver følgende start 11'er i en 4-2-3-1 

Lloris; Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele; Lucas, Lo Celso, Son; Kane

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback