18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Leicester

Infokamp
Match center
18. december 2019 kl. 20:45 - Fodbold, England - League Cup
Goodison Park
17. dec. 2019 kl. 17:52 (Opdateret 18. dec. 2019 kl. 22:49) 17/12
533
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Duncan Ferguson spiller simpelt med Everton, noget der har givet sejr mod Chelsea og uafgjort på Old Trafford. Nu skal han forsøge at nedlægge Leicester.
Oddsmarked

Cashpoint er bedst på hjemmesejren med odds 2,93. Samme bookmaker har 3,65 på krydset, mens Unibet, LeoVegas, NordicBet og Betfair alle har 2,40 på Leicester-sejr.

Det taler for Everton

  • Everton har fået fornyet tro på tingene under Duncan Ferguson
  • Et mere simpelt og kynisk system, bygget på kvaliteter, som kan straffe Leicester

Det taler for Leicester

  • Ti kampe uden nederlag giver et naturligt stort rygstød
  • Spillet fungerer for Leicester, der kender systemet ud og ind
  • Everton har skadesproblemer og har kun én plan at følge.

Rundt om holdene
Mens de sidste julegaveindkøb klares,  er spillerne i England i fuld gang på fodboldbanen. Ugerne omkring jul og nytår er traditionelt ekstremt travle, og julen 2019 er ingen undtagelse, specielt ikke for de hold, der fortsat er med i den lille pokalturnering.

Her møder Everton onsdag aften Leicester i et opgør, som nok bliver noget anderledes, end hvis kampen var blevet spillet for et par uger siden. Everton fyrede nemlig manager Marco Silva 5. december, mens klubikonet Duncan Ferguson blev hentet ind som midlertidig afløser.

Han har ændret Evertons stil radikalt. To dage efter sin ansættelse slog Everton Chelsea med 3-1 efter en præstation, der var meget kynisk. Ferguson var selv kendt for sin styrke i luften, da han var spiller, og den pragmatiske og måske lidt simple stil, førte han over på Everton-mandskabet.

Tingene skal ikke være sværere, end de er, og defensivt skal der spilles med stor kynisme. Det blev der også i weekenden, hvor det blev til 1-1 mod United på Old Trafford, så selvom det måske ikke er lige inspirerende eller kønt at se på, fungerer det for Everton pt.

Nu gælder det så Liga Cuppen, hvor højtflyvende Leicester kommer på besøg. Kasper Schmeichel og co. indtager en overraskende andeplads i Premier League, og holdet kommer som ubesejret de seneste ti kampe i træk. De ni første af disse blev vundet, mens man i weekenden måtte nøjes med 1-1 mod Norwich.

Jamie Varde er nok en gang imponerende stærk for Leicester, 16 mål i Premier League vidner om det, mens også defensiven fungerer upåklageligt. Blot 11 mål er lukket ind, bedst af alle hold i Premier League.

Med en så succesfuld sæson i Premier League, kunne man måske fristes til at tro, at denne turnering nedprioriteres, men det er ifølge manager Brendan Rodgers ikke tilfældet. Han jagter trofæer, og derfor går man stærkt til mødet med Everton, for at sikre en plads i semifinalen.

Everton går ligeledes ind for fuld styrke, men Fergusons mandskab har dog noget større skadeskvaler før onsdagens møde.

Trupnyt
Everton er uden den stærke back Lucas Digne, der pådrog sig en skade mod United i weekenden. Fabian Delph må ligeledes sidde ude, mens fer ifølge Duncan Ferguson er håb om at få Gylfi Sigurdsson klar til opgøret.
Theo Walcott er fortsat ude.

Hos Leicester er alle mand meldt klar af Brendan Rodgers

Kilder

evertonfc.com, lcfc.com, skysports.com,

Kommentarer

Feedback