18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Crystal Palace: 1

Match center
5. april 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Kevin Friend
4. apr. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 5. apr. 2021 kl. 20:55) 04/04
360
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Everton tager i runde 30. hjemme imod Crystal Palace, i en kamp, hvor jeg tror vi får Everton tilbage på sporet mod et Crystal Palace hold der har klaret frisag.

Chance (1-X-2): 57-27-16%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Everton ligger p.t nr.8 og har 3 point op til Liverpool på 4. pladsen og 5 point op til Chelsea på 3.pladsen. Det må give dem blod på tanden, og hvis de vil op i den sjove ende, så skal en kamp mod Crystal Palace give 3 point.
 • Crystal Palace har stadig en stor del skader, hvor jeg tror de vil være lidt presset på flere positioner, hvis der kommer en skade i dette opgør.
 • Everton har Rodriguez med fra start i dette opgør og han kan sammen med Calvert-Lewin og Richarlison gør livet surt for Crystal Palace, de tre offensive profiler er super dygtige, og især Richarlison har set skarp ud med 4 mål i de seneste 7 kampe.
 • Offensivt så har Everton som sagt meget at skyde med. Det samme kan ikke helt siges om Crystal Palace der har PL's næst dårligste xGF på 0,8 i snit, hvilket ikke vidner om et særligt stærkt offensiv.
 • De seneste to indbyrdes opgør er endt med Everton sejr, og i det seneste opgør blev Crystal Palace udspillet af Everton, hvor xG hed 2.0-0.4
Hold øje med
 • Defensivt har Everton, på det seneste vist svaghedstegn, hvor de har tilladt en relativt høj xGA. Kigger man på deres seneste 7 PL kampe så snitter de 1,74 i xGA, hvilket de i dette opgør skal få rettet op på, hvis de vil have point.
 • Crystal Palace kan spille frit da de har så stor afstand til nedrykningsstregen, og det faktum at de kan spille frit, tror jeg måske kan give dem større lyst til at angribe Everton, hvilket kunne blive en udfordring for et Everton der har set skidt ud defensivt på det sidste.
 • Everton kommer til at savne Doucoure til dette opgør, han er en rigtig vigtig 2-vejs spiller for Everton, hvor han flere gang i år, har været kampafgørende for Everton.
Oddsmarked

Oddset på en hjemmesejr er startet i 1,90 og har så bevæget sig op og ned, hvor det i dag er betfair der står med det højeste odds på 1,85. 

Jeg tror det bliver et målfattigt opgør, hvilket kunne være interessant at kombinere. 
En Everton sejr + under 2,5 mål kan fåes til odds på 3,26 hos betfair. 

Holdene:

Everton:
Her er Pickford (fast mand 23 kampe) og Doucoure (fast mand 25 kampe 2 mål) de mest prominente folk der er ude, og især sidstnævnt vil være savnet til dette opgør, han er en central spiller for Everton.
Derudover er Bernard (reserve 9 kampe 1 mål) og Delph (reserve 5 kampe) også ude af dette opgør

Olsen; Holgate, Mina, Keane, Digne; Gomes, Allan, Davies; Rodriguez; Calvert-Lewin, Richarlison

Crystal Palace:
Skadeslisten for gæsterne er stadig lang, men det begynder at hjælpe på det, og nu er Zaha og Schlupp ved at være klar igen, men Clyne (fast mand 13 kampe) Tomkins (fast/reserve 5 kampe) Sakho (fast/reservee 4 kampe) er ude i bagkæden, og på midten er McCarthy (fast/reserve 11 kampe) og McArthur (fast mand 18 kampe) stadig ude. Det giver følgende start 11'er hos gæsterne. 

Guaita; Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Riedewald, Milivojevic, Schlupp; Zaha, Benteke

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback