18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Chelsea: Begge hold scorer: Ja - Tips & Spilforslag

Match center
1. maj 2022 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Kevin Friend
30. apr. 2022 kl. 19:55 (Opdateret 1. maj. 2022 kl. 16:57) 30/04
82
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Mål i begge ender på Goodison Park

Søndag tager Lampards Everton imod Chelsea hjemme på Goodison Park. 

Kampen er af meget stor betydning for begge mandskaber. Everton kæmper for overlevelse i det fine selskab, og Chelsea spiller for en Champions League-plads i næste sæson, der er altså smurt et tykt lag motivation ud over dette opgør.

... og netop motivationen kan blive afgørende her, for kampens vigtighed kunne blive et benspænd for spillet, da ingen vil tabe kampen, omvendt/til gengæld må vi antage, at begge kombattanter også i en vist omfang vil jagte alle tre point - ingen af de to kan i hvert fald lade champagnepropperne poppe med et point efter kampen. 

Jeg forestiller mig et kampbillede, hvor Chelsea forsøger at sætte sig på spillet og sætte deres backs op over kanterne og i samme moment skyde bagkæden op i banen for at bryde spillet højt. Det burde kaste et par kontramuligheder af sig, hvor den langlemmede maddike, Gordon, måske kan løbe fra Chelseas højre back (usikker på starteren, men Gordon er hurtig! teknisk middelmådig, men hurtig). Dertil kommer, at Everton, trods deres jammerlige placering, har noget individuel klasse særligt på den sidste tredjedel af banen, hvor fx Richarlison på en god dag godt kan drille Chelseas forsvar lidt, et forsvar der vel at mærke ikke har set alt for godt ud i de sidste par kampe. 

Jeg er forholdsvis optimistisk ift. at Chelsea får lirket Evertons bagkæde op på et tidspunkt, uanset hvor længe Jordan Pickhoved lægger sig på bolden, når han har muligheden for at malke uret for 20 sekunder. Sjoller. 

Smider Tuchel mutanten Lukaku ind, bliver der formentlig skovlet høje bolde frem og ind til ham, det kan sagtens give lidt kluddermor i feltet og et tilfældigt nedfald. Mount har været stærk på det seneste, og selv Werner har vist en smule klasse ved siden af arbejdsraseriet. 

Jeg synes, 1,95 er okay betalt, så det får et lille skud. 

Som altid: Brug mig som omvendt indikator, jeg er iskold. Fx spillede jeg Sassuolo +1,5 i dag (lørdag), de tabte 6-1! 

Nåh, god aften og alt godt
Marbrouk 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback