18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Burnley: Under 2,5 Mål

Match center
13. marts 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Jonathan Moss
12. mar. 2021 kl. 12:53 (Opdateret 13. mar. 2021 kl. 20:23) 12/03
145
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Everton møder Burnley i denne runde 28. En kamp mellem to gode forsvar, hvor der er meget på spil for begge mandskaber, og en kamp med nogle match-ups der ikke råber på mål!

Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • I den offensive afdeling, har begge hold en stor offensiv profil ude, for Everton er Rodriguez tvivlsom, og jeg forventer mig ikke at den kreative colombianer stille op. Hos Burnley er Ashley Barnes ude, og han er virkelig vigtig for den måde Burnley spiller på, og bruges rigtig meget til at ligge bolden op på, så at de to mangler er en fordel for dette spil.
 • Kigger vi på Burnley's forsvar og defensive kompetencer, så har de i år lukket 36 mål ind, men deres xGA ser ganske fornuftig ud på det seneste hvor de over de seneste 7 PL kampe har et xGA på 1,21 i snit, hvilket er rigtig flot, og til dette opgør har de den samme gode bagkæde klar som holdt Everton fra de store chancer i de to holds seneste indbyrdes kamp, som endte 1-1.
 • Burnley har i år spillet 20 ud af 28 kampe under de 2,5 mål og deres kampe snitter 2 mål pr.kamp hvilket er det laveste i PL. Hos Everton er det et snit på 2,7 mål pr. kamp og 15 ud af 27 er gået under linjen.
 • Everton har på det seneste ikke haft helt samme offensive slagkraft som de plejer, og de seneste 6 PL kampe er blevet til blot 5 mål scoret, men til den fortælling skal det siges, at de er blevet gode til at hente 1-måls sejre, og til dette opgør, ser jeg dem også som favorit, men jeg tror de får svært ved at komme til chancer og mål, imod et stærkt Burnley mandskab.
 • Burnley kan leve med et X, og vil bare gerne have point på kontoen. Fulham er ved at vågne op, og stregen er kun 4 point fra dem, så et point vil være et super fint resultat, så derfor tror jeg ikke vi kommer til at se Burnley jagte et resultat, og det kunne sagtens få indvirkning på spillet.
 • Everton er nemlig ikke et hold der er vildt interesseret i boldbesiddelse, men det tror jeg de får i dette opgør, og jeg er usikker på, om de kan forvalte det på en måde der kaster mange mål af sig. Everton snitter en boldbesiddelsesprocent på 46,7% hvilket er det 7. laveste i PL, og Everton, er i min optik, også bedst mod hold der vil have bolden, hvor de så selv kan kører omstillinger.
 • Kigger vi på indbyrdes opgør, så er de sidste 4 indbydes opgør endt med under 2,5 mål, og de to holds seneste kamp d.5 december endte, som sagt 1-1, men en kamp der heller ikke væltede sig i chancer, eller flot offensivt spil.
 • Burnley mangler i den grad en mand der kan scorer mål. Deres topscorer i denne sæson er Chris Wood med 5 mål på 23 kampe, og som ligger nr. 52 på topscorer listen. Det at de ikke har en angriber eller kantspiller med mål i, er en udfordring for Burnley i denne sæson.
Hold øje med
 • Everton kan komme op på 5.pladsen med en sejr, og et West Ham nederlag til Man. Utd, men måske endnu vigtigere så kan de gøre afstanden til Chelsea og 4.pladsen til 1 point, og derfor tror jeg helt sikkert de vil jagte en sejr, og gå efter at få de 3 point, hvilket kunne give mål i begge ender, hvis Everton satser.
 • Everton har offensivt nogle stærke kort i Calvert-Lewin og en Richarlison i stor form der har scoret 4 mål i de seneste 6 PL opgør. Burnley skal være påpasselige med at give de to plads, og defensivt skal de være på mærkerne hele tiden, for Everton er kyniske offensivt.
 • Everton mangler til dette opgør, Mina og Doucoure to vigtige defensive spillere, som vil blive erstattet af nogle Davies og Godfrey, som ikke har samme klasse, i min optik.
 • Burnley og Everton er to hold der er gode på dødbolde, hvor de hver især har nogle gode folk der kan scorer på dødbolde, som sagtens kan være det, der afgører denne kamp.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 mål startede i 1,88 de fleste steder, men er så gået nedad siden, og står til 1,72 de fleste steder i dag, hvilket også er der min grænse går. 

Dette opgør tror jeg bliver mere tæt end bookmakerne gør det til, og odds 4,70 på Burnley sejr, synes jeg er højt, så personligt har jeg taget Burnley til at få point i dette opgør til odds 2,02 hos bet365.com

Holdene:

Everton
Jeg har i mine pointer været lidt inde på skaderne, men alt i alt er Mina (fast mand 19 kampe 2 mål) Doucoure (fast mand 25 kampe 2 mål) Delph (reserve 5 kampe) ude, og derudvoer er Robin Olsen tvivlsom (reserve) hvilket  Rodriguez (fast mand 18 kampe 5 mål) også er. 
Det efterlader følgende start 11'er

Pickford; Holgate, Godfrey, Keane, Digne; Davies, Allan, Gomes; Sigurdsson; Calvert-Lewin, Richarlison

Burnley
Her er Barnes ude, som jeg været inde på (fast mand 18 kampe 3 mål) og derudover er Cork (fast/reserve 9 kampe) og Taylor (fast mand 21 kampe) tvivlsomme, det efterlader følgende start 11'er 
 
Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; Gudmundsson, Brownhill, Westwood, McNeil; Rodriguez, Wood

Burnley's start 11'er er jeg lidt mere usikker på, Vydra kunne sagtens tage pladsen fra Rodriguez, hvilket jeg ikke håber for dette bet, og derudover er Gudmundsson ved at være klar igen, hvor jeg nok heller havde set Brady være med, da Gudmundsson, i min optik, er bedre offensivt. 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback