18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Eurovision Song Contest 2021: Malta top 3

22. maj 2021 kl. 21:00
7. maj. 2021 kl. 19:28 07/05
17
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Eurovision Song Contest 2021

Chance: 80%
Betvalue: 128,00%
Spilbar ned til odds: 1,25
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Good evening Europe! Så er det tid til årets Eurovision i Holland og lad mig sige med det samme, det er meget længe siden jeg har set en så stærk favorit som i år og personligt er jeg heller ikke i tvivl om at Malta løber med sejren.

Malta er med i Semi finale 1 hvor den allerede er slashet til odds 1,5 som vinder. Dette tip går derfor på en samlet Top 3 i finalen til odds 1,60 (NordicBet), hvis du da ikke vil spille den som samlet vinder.

Malta har været bookmakernes favorit fra starten og er det stadig, oddset er faldet stødt og det er der en grund til: Malta stiller igen i år med Destiny, en rigtig Powerwoman som virkelig formår at indtage scenen og denne gang har hun ramt "bulls eye". Den her sang har bare DET HELE, den er catchy fra start til slut, den har nogle fede vibes krydret med bl.a. trompeter og sidst men ikke mindst, den har et budskab og det er noget som både seere og jury kan lide. Hvem husker ikke da Netta fra Island vandt med "Toy" i 2018. Destiny's sang er lidt i samme stil men topper den bare endnu mere med de fede vibes og den udstråling hun indtager scenen på - spot on!

I skrivende stund er NordicBet bedste bookie med odds 1,60 på Top 3, men tøv ikke for længe. Tror du lige så meget på sangen som mig, ja så spil den også som vinder til odds 3,80.

God fornøjelse!
 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback