18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Espanyol - Villarreal: Draw no bet: 2

Match center
21. august 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
RCDE Stadium    Jorge Vazquez
18. aug. 2021 kl. 16:22 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 21:29) 18/08
108
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 41-0-59%
Betvalue: 103,84%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 0-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Træner Emery var alt andet en tilfreds med at Granada trak point fra Villarreals åbningskamp. Europa League mestrene burde også havde vundet kampen. Men kampen endte med en point deling, sådan kommer det næppe til at gå i Villarreals anden kamp!
Det taler for
 • Europa League mestrene fra Villarreal tager et smut nordøst på til Barcelona, og når de ankommer til RDCE Stadium er det kun med tre point i hovedet som de skulle have taget på eget græs i holdets første kamp med Granada! Villarreal kom bedst fra start af og havde gode chancer for mål, dog manglede der det sidste for at få bolden sat ind! 
 • Imens kunne Espanyol tage et point med hjem fra Pamplona da de mødte Osasuna i deres første kamp. Kampen der var egentlig underholdende offensiv, men igen manglede der på begge sider den sidste finesse for at få bolden i nettet, og dermed endte kampen 0-0. Hvilket må være et fint resultat for træner Moreno og resten af oprykker holdet fra Espanyol! 
 • Men selvom et point er fint imod sidste sæsons midter hold. Så møder de nu et helt andet hold med helt anden kaliber af spillere. "Den Gule Ubåd" endte kun på syvende plads i sæson, men endte med EL trofæet! Hold som Betis, og Sociedad endte over Villarreal i sidste sæson, men i følge Expected Points burde Villarreal havde endt over Betis! 
 • Villarreal havde sådan set en fin sæson. De scorede fjerede flest mål og landede nummer seks på udebane listen. Så deres generelle placering på tabellen syntes jeg ikke taler for en syvende plads. Men tabellen viser stadig de point de fik, og der har Villarreal ikke skabt nok. Det laver de om på i denne sæson, og det må være målet, og point deling til start imod Granada er ikke nok! 
 • Både Osasuna og Espanyol er to forholdsvis robuste hold. Hvis samligner Osasuna med Espanyol var problemet for Osasuna at deres defensive linjer ikke vore rustet nok til de hurtige angreb. Det kostede dem en del mål. Jeg forstiller mig Espanyol får de samme problemer imod et sulten Villarreal hold. De skal være skarpe defensivt, ellers bliver løbet over! 
 • Espanyol havde godt nok den laveste målscorer i Segunda Divisionen. Men der er, og skal selvfølgelig være forskel på at spille i den bedste og den anden bedste række. Villarreal ramte ikke deres top niveau i deres åbningskamp. Men jeg er sikker på Emery har finpudset holdet. At miste tre point eller få endnu et point imod oprykkerne vil være pinligt! 
 • Rent offensivt har udeholdet her også mest at byde ind med. Godt nok at holdets vel nok bedste spiller Parejo ude til kampen. Men de har stadig et hav af spillere der farlige i de små rum, på frispark/ langskud og nede af kanterne! 
Hold øje med
 • Skal Espanyol håbe et på at spille til kryds eller vinde kampen skal de udnytte deres chancer endnu mere end hvad de gjorde imod Osasuna. De endte højere på xG listen end deres modstander, men fik den aldrig sat i kassen! 
 • Samtidig med det, er det en nødvendighed at få stoppet Villarreals opspil, stjæle bolden og køre en hurtig omstilling. Espanyol skal ikke undervurderes på de parametre og specielt ikke nu hvor Juan Foyth er ude til kampen her! 
 • Jeg forventer at Villarreal kommer til at sidde på bolden mest, og det passer hjemmeholdet helt fint. De kan stille sig dybt, skabe koas på midtbanen og holde via deres egen fysik holde Villarreal på afstand. Om det så sker over 90 minutter har svært ved at se. Men de gode til at stå kompakt, og robuste på banen, noget som Emerys hold ikke er specielt gode til! 
 • Ydermere, så skal Villarreal ramme deres niveau noget højere end hvad de gjorde imod Granada! Det er muligt det var åbnings kampen imod sidste sæsons nummer ni. Men deres præcision var ikke noget at råbe hurra for. De har holdet det både sammen og individuelt kan skabe mange chancer, og de skal imod Espanyol få meget mere ud af disse! 
Oddsmarked

Villarreal kommer som noget små favoritter til RCDE Stadium. Hjemmeholdet, "Periqiutos" er ifølge markedet ikke mange øre Underdogs. Hos Bet365 kan få oddsene: 2,80 - 3,60 - 2,40. Et CV på: 34% - 26% - 40%. 
De fire procents forskel der undrer mig lidt. Villarreal er på papiret et bedre hold end oprykkerne, men de er også et hold der er ramt af skade til Parejo, og Foyths fravær på kanten får også en betydning! 
Grunden til at jeg vælger DNB varianten istedet for det rene 2 tal er simpelt, de levede ikke op til forventningerne imod Granada. De chancer de fik skabt fik de simplethen ikke nok ud af, og det kan allerede nu godt have efterladt et lille mental mærke. Samtidig, så må Espanyol stadig leve videre på den gejst og energi de fik da de rykkede op. De var det bedste hold i Segunda Division og det de bragte rent defensivt imod Osasuna og generelt i sidste sæson kan godt få Villarreal sat lidt ud af spil! 

 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer som udgangspunkt at det er Villarreal der vil sætte sig på spillet og kontrollere bolden så meget de kan. Espanyol kan komme mere åbent ud end hvad jeg forventer og dermed også ret hurtigt true Villarreals forsvar så de lidt bliver hylet ud af den om det så kan lykkes over en hel og samtidig holde Villarreal fra fadet har jeg svært ved at se. Udeholdet offensive takter kommer i hvert fald til at sætte Espanyols defensive linjer på prøve. De skal kunne følge med når først det går stærkt. Det vi kan håbe på er et hurtigt mål til udeholdet, så er selvtilliden med og resten af kampen kan nogenlunde kontrolleres hjem. 
Villarreal kan dog også defensivt falde sammen. Godt nok står de godt i deres linjer, men skal holdet trække længere op på banen, og konstant fokusere på den sidste tredje del, så kan en omstilling virkelig være farlig. Med De Tomas, Wu og Lopez i front er der altså en offensiv der kan hurtigt kan gøre ondt. 
 

Trup Nyt: 

Espanyol: 4-4-2
Lopez - Gil - Gomez - Cabrera - Pedrosa - Embarba - Lopez - Merida - Melamed - Wu - de Thomas
Tvivlsom: Ingen info
Ude: Ingen

Villarreal:  4-4-2
Rulli - Gaspar - Albiol - Mandi - Alfonso - Pino - Trigueros - Capoue - Moreno - Dia - Moreno
Tvilvsom:Ingen Info
Ude: Parejo - Foyth 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Transfermarkt.com - Youtube.com - oddsportal.com - Rcdespanyol.com - Villarrealcf.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback