18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Espanyol - Atletico Madrid: 2

Match center
12. september 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
RCDE Stadium    Juan Martínez
5. sep. 2021 kl. 09:56 (Opdateret 12. sep. 2021 kl. 16:02) 05/09
327
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 22-27-51%
Betvalue: 103,02%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
De forsvarende La Liga mestre fra Madrid vender kursen når de tager et smut til Catalonien for at møde oprykker holdet Espanyol! Atletico nåede i seneste at få et point imod Villarreal i en kamp de burde have vundet!
Det taler for
 • Vi er tre runder inde den nye sæson af La Liga og de forsvarende mestre ligger nummer fem med en målscorer på 5:3. Espanyol endte med at vinde Segunda Divisionen og kunne derfor rykke direkte op i La Liga. Efter tre runder ligger nummer 16 med en målscorer på 0:1. Der skal altså være væsentlig forskel på disse to hold og kvaliteten i deres trup!
 • Atletico fik et nået presset point senest imod Villarreal. Den Gule Ubåd var ikke så nem at sænke. Atletico sidder på det meste af spillet, og ender kampen med et xG snit på 1,77. Luis Suarez scorer holdets første mål efter de selv lige var kommet bagud. Efterfølgende gør Villarreal det til 1-2 og Atletico kan i det 95' minut få ét point da Mandi laver selvmål! Meget heldigt!
 • For "Los Colchoneros" og træner Simeone er det på ingen måder noget de kan eller skal være tilfredse med. Villarreal har fået en horrible start på sæsonen med tre krydsede kampe. I selve kampen havde Villarreal også kun to skud på mål og to forsøg. Simeone og Co. er nødt til at rejse sig imod Espanyol og tage de tre point. Alt andet ville være pinligt!
 • Atletico har fået en gammel kending hjem. Den gode Antoine Griezmann er landet klubben igen efter et lidt kedeligt besøg i Barcelona hvor han ikke rigtig slog igennem. Griezmann havde stor succes hos de Rød/ Hvide og over fem sæsoner nettede han bolden 94 gange. Han er klubbens Darling og det vil uden tvivl give holdet mere motivation at få ham ind! 
 • En anden Barcelona kending, den gode Luis Suarez ser ud til at skulle være ude med en knæ skade, en han på drog sig en landskamp. Så jeg kunne godt se at selvom Griezmann også er afsted med Frankrig at han hurtigt bliver sat i spil for klubben og bør betyde mere præcision i deres angreb og dermed mål! 
 • Espanyol tabte 0-1 til det andet oprykker hold fra Mallorca. Espanyol kom bagud allerede i første halvleg og de samlede sig aldrig rigtig igen. De havde ikke meget at byde ind med og deres top angriber de Tomas så for mig forholdsvis usynlig, som om den kamp bare skulle overstås. Sergi Gomez trak også et rødt kort, hvilket betyder de mangler en mand deres Cental forsvar!
 • Espanyol har ellers klaret sig fint i deres første to kampe hvor de har fået point imod både Osasuna og Villarreal. Tilgengæld har de scoret et eneste mål endnu og har dermed liganes femte dårligste xG snit. Og jeg tvivler at de mod et meget veletableret hold som Atletico med et solidt forsvar får nettet bolden! Atletico's xG ligger selvfølgelig i toppen, og den bliver nok forhøjet i denne kamp!
Hold øje med
 • Espanyol holdet nullet imod de forsvarende EL mestre Villarreal. Hvilket i sig selv er ret imponerende. Det kan man tilgengæld ikke sige om Villarreals måde at spille fodbold på lige for tiden, der ser helt absurd ukreativ ud. De skaber ikke ret meget og får ikke ramt præcisionen i deres skud ordentligt. Det var rent udsagt dårlig kvalitet fra Villarreal og derfor kunne Espanyol krydse i kampen!
 • Atletico er gået lidt væl fra at parkere bussen i deres kampe så snart de kommer foran. Det er som om de lidt har indset at de andre hold har fundet nøglen til at spille sig igennem det. Derfor ligner det at holdet er begyndt åbne sig mere op. I kampen mod Celta på fremmed græs tillader de også mål, det samme gjorde i imod Villarreal og også Elche havde scorings muligheder! 
 • Det skal selvfølgelig heller ikke tale for at Suarez er ude med en knæ skade til denne kamp. Det formoder jeg i hvert fald. Saul blev solgt til Chelsea. Godt for ham, men på ingen måder godt for deres venstre back. Carrasco kommer nok til at overtage den plads, og derfor tror jeg Simeone stiller noget mere offensivt i deres næste kampe end med den klassiske fem mands kæde! 
 • Hele Atleticos første hold er til med for deres respektive lande i VM Kvallen. Dette kommer naturligvis til at være en faktor når Simeone skal udvælge truppen. Jeg kunne godt se han sparede en del spillere til kampen her imod Espanyol. Hvorimod Espanyol uden tvivl kommer i stærkeste opstilling! 
 • Komme Grizmann så til starte inde, syntes jeg også er meget svært. Et skift fra Barcelona og tre landskampe oven i kunne godt betyde at han lige får lov til at slappe lidt af. Det betyder så at vi på toppen nok måske ser Correa og Llorente. Det er absolut heller ikke den dårlig offensiv, men det kontra en Suarez & Griezmann, så er der forskel! 
Oddsmarked

Selve markedet har rykket sig til Atleticos fordel. Hos Unibet kan man få oddsene: 4,00 - 3,30 - 2,02
Hos de fleste bookmakers er oddset også faldende, hvilket jo helt er forventligt. Atletco skal være favoritter imod "Los Periquitos". 
Jeg syntes stadig at der kan findes værdi i selve oddset, det skal heller ikke meget længere ned, så begynder det at spidse til. Men odds 2,02 på det rene 2 tal er fint. 
Oddset på 1X er stigende nu og her. Det ligger i skrivende stund på omkring de 1,87 ved de fleste bookmakers. Det er sjældet at et odds ligger der omkring når det rene 1 Tal kun ligger omkring de 4,40. Det sjove er lidt at hvis vi kigger på kampen imellem Atletico og Villarreal der lå hoved oddsene på 1,72 - 3,50 - 5,50 hos Bet365. 
X2 oddset lå der hos Bet365 til odds 2,00. Når nu Villarreal er bedre hold end Espanyol, så undre det mig at der ikke meget mere end 13 øres forskel på de to dobbelt chance odds. 
Et alternativ spille kunne være Atletico på noget hjørnespark. Espanyols defensiv kommer på arbejde i denne kamp, og Simeones jagt for sejr bør kastet holdet frem af og give dem indlægs muligheder! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer uanset hvilket hold Simeone kommer med at de kommer offensivt ud og prøver at sætte sig på spillet. Det er vigtige point der på spil og alt andet end en sejr ville være pinligt. Espnayol skal dog have ros for deres solide kæder. De formår alligevel at kunne holde Villarreal fra fadet og skubbe Osasuna tilbage samtidig med at de selv skaber chancer. Så Espnayol skal stadig ikke undervurderes. Det er selvfølgelig et minus for hjemmeholdet at de må undvære Gomez  der fik rødt imod Mallorca. Men Espanyol har stadig fansene i ryggen og de skal nok skabe stemning. 
De offensive kvaliteter fra Espanyol tænker jeg træner Moreno har sat mere fokus på. Hvis de skal nedbryde først midtbanen og derefter de defensive kæder skal der andre takter på en de lange bolde de praktiserede imod Mallorca. Der skal flere dybde løb til, og indlæg skal afprøves mere når de har bolden. Ellers gælder det for hjemmeholdet om at stoppe offensiven og skabe kaos og dermed hyle Atletico lidt ud af den. 

Trup Nyt: 

Espanyol: 4-4-2
Lopez - Gil - Calero - Cabrera - Vila - Embarba - Lopez - Darder - Puado - Dimata - de Tomas
Ude: Gomez 

Atletico Madrid: 5-3-2
Oblak - Trippier - Savic - Gimenez - Hermoso - Carrasco - Llorente - Koke - Lemar - Suarez - Correa
Ude: Suarez - Felix - Herrera 

Jeg forventer klart ar der fra Sportsmole kommer en anden forventning af Line Ups! 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Transfermarkt.com - Understat.com - Oddsportal.com - Laliga.com - Rcdespanyol.com - Atleticomadrid.com 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback