18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Espada - Winstrike: (AH: -1,5 Maps) 1

24. juni 2020 kl. 09:00 - WePlay! Clutch Island
24. jun. 2020 kl. 00:57 (Opdateret 24. jun. 2020 kl. 14:58) 24/06
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

WePlay! Clutch Island - Elimination Match

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Winstrike i problemer?

Godt spillende russere kan straffe modstanderens dårlige form og manglende kamptræning. 

Det taler for

 • Espada har præsteret en god juni måned med flotte resultater. Holdet har leveret ni sejre og kun fire nederlag, hvilket bl.a. har været med til at sikre dem titlen i den mindre turnering SECTOR: MOSTBET Season 3 for et par uger siden.
 • Espada har et ganske fint topniveau, som de viser oftere og oftere, og når de rammer dagen, kan de drille selv de store hold. Veteranerne Dima og IGL SOtF1k holder styr på de resterende tre unge talenter, hvor særligt holdets bedste spiller, 19-årige degster, kan afgøre kampe med sin AWP. De seneste tre måneder ligger han på en gennemsnitlig rating på imponerende 1.20.
 • Russernes mappool er bredere og matcher godt op mod modstanderens. Bl.a. er Espada's permaban Vertigo, som er Winstrike's bedste map.
 • Winstrike kommer i dårlig form og med en losing streak på seks kampe - heraf har man kun vundet to af 13 maps. Blandt de seks nederlag er relativt upåagtede modstandere i form af SKADE (0-2) og Navi Junior (1-2). 
 • Winstrike havde inden opgøret mod Nemiga (i går d. 23/6) haft en længere pause på en måneds tid uden officielle kampe, men den ekstra hvile/practice time har ikke umiddelbart båret frugt ved første øjekast, da kampen mod hviderusserne efter en uskøn præstation endte i et klart nederlag på 16/7 og 16/6 med alle spillere under 0.90 rating.


Hold øje med

 • Inden sin seneste "slump" kom Winstrike fra et stærkt run med overbevisende spil og 11 sejre i 14 kampe, hvilket banede vejen for deres nuværende top-30 placering. Blandt sejrene findes stærke modstandere som Forze, Gambit Youngsters og Nemiga x 2. De tre nederlag var ligeledes mod lutter stærk modstand i form af BIG, Forze og Spirit.
 • Winstrike besidder masser af kvalitet på lineup'et, hvor særligt AWP'eren Elian og rifler/second AWP, Hobbit, kan overtage kampene til holdets fordel.
 • Winstrike kommer med seks nederlag i bagagen, men de fire af dem kommer mod stærke modstandere i Nemiga, Spirit, Heroic og Espada.
 • I kampen mod Espada lykkedes man med at sikre et map og tabte "kun" 1-2. Det skal dog med, at man tabte Overpass og Mirage forholdsvist klart, mens man kun vandt eget mappick, Nuke, med 16-14.
 • Russiske hold har ry for en til tider uortodoks og uorganiseret form for CS, hvor humør og momentum er særligt afgørende. Det kan derfor være ekstra svært at gennemskue/forudsige kampens forløb.
 • Espada har tabt seneste to kampe - 0-2 mod Spirit og 1-2 mod PACT.

Tanker på falderebet

Spolede vi en god måneds tid tilbage, var denne kamp i højere grad en 50-50 kamp, måske endda med Winstrike som lille favorit, men Espada's seneste performance - og ikke mindst Winstrike's umiddelbare problemer - taget i betragtning har russerne en god chance for en overbevisende og godt betalt 2-0 sejr.

Espada spiller alle maps pånær Vertigo og har flere fornuftige valgmuligheder med sit mappick. Winstrike permabanner Inferno, hvilket reelt efterlader Espada med de to favoritmaps Mirage og Dust2 samt Overpass. Selvom der er risiko for at Winstrike har praccet mappet den seneste måneds tid, forventer jeg, at det bliver Overpass, da man spiller mappet godt i modsætning til modstanderen, der besidder en 0 % winrate for tre kampe, hvoraf man ikke har rundet 10 runder i nogen af dem.

Espada banner som tidligere nævnt Vertigo, hvorfor jeg kun har fantasi til at forestille mig Winstrike's valg blive mellem Train og Nuke, som begge er maps, holdet kan spille effektivt. Forventet pick bliver Nuke, hvor man slog Espada for knap en måned siden.

Chancevurdering ligepå:
60-40 

Zwei

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback