18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Espada - SKADE: 1

2. april 2020 kl. 16:00 - SECTOR MOSTBET
2. apr. 2020 kl. 14:54 (Opdateret 2. apr. 2020 kl. 22:10) 02/04
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Form og selvtillid er afgørende

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-3
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Kun lidt over en time til kampstart i denne BO5 Finale mellem Espada og SKADE, hvor jeg undrer mig en smule over oddset. Synes favoritten skal være større favorit i BO5 format. I et BO3 format havde oddset været mere korrekt. 

Dette matchup er godt skruet sammen på den måde at begge hold ikke spiller Vertigo og er det eneste map, som de ikke spiller. Derfor står vi med 6 maps tilbage, hvor Espada har bedst winrate på 5 af 6 af dem. Kun Overpass, hvor SKADE formentligt vil vinde. Men. Jeg har en lille tvivl om hvem der banner først, så det kunne muligvis godt ende med at SKADE banner først. De banner Vertigo og så kan Espada banne Overpass. Det taler kun spillet endnu længere op. Er det omvendt, ja så er Espada heller ikke helt uden chance på Overpass og de andre mapsmaps vurderer jeg deres chancer gode. Deres win procent er højest på de fleste maps, ja, men skal dog siges at de heller ikke har spillet nær så mange kampe som SKADE de sidste 3 måneder - i hvert fald officielle kampe.

Til trods for det, så kommer de i forrygende form med 5 sejre på stribe og 6/7 seneste, kun nederlag til Spirit 2-0 i 2 x 16-14. Og på det tidspunkt var Spirit virkelig onfire.

Det modsatte kan siges om SKADE. Ikke at de kommer med 1 sejr på de seneste 7, men deres form er virkelig svingende map for map. 3 sejre i de seneste 5, hvor alle 3 sejre er endt i 3 maps og alle 3 kampe har de tabt første map. Det betyder at de seneste 5 kampe har de tabt første map, så virker til at de er i en periode nu, hvor de kommer dårligt fra start. Gør de også det her, så bliver det endnu sværere at komme tilbage imod et hold fyldt med selvtillid og tro på egne evner.

Spiller for spiller er SKADE en my bedre, men giver jeg ikke meget for, når der som minimum skal spilles 3 maps og CS er en hold præstation. 

Til sammenligning giver dette odds 1,61 hos bet365. Stik ud på den nu hos DS.

HELD OG LYKKE! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback