Annonce

ESEA Global Challenge: Splyce vinder turneringen

13. maj 2017 kl. 13:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 5%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 20,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ESEA Global Challenge, finals.

Eventet afholdes i Leicester, England. Gruppespil d. 13/05 samt semifinaler/finale d. 14/05.

Tippet går på at det amerikanske hold Splyce vinder turneringen.

Eventet i Leicester er et såkaldt "lower-tier" event, altså en turnering for hold udenfor verdenseliten. Det umiddelbart bedste hold ved turneringen er svenske Godsent. I anden række kommer PENTA og BIG, og herefter en håndfuld hold med lav vinderchance. Jeg har dog et godt øje til et af disse hold, nemlig Splyce.

Splyce har siddet i bootcamp i Europa op til turneringen her, og det må forventes at de er ekstremt godt forberedt. De er kommet i den absolut letteste gruppe, da de undgår de to største favoritter, Godsent og PENTA. To af fire hold går videre fra gruppen, og imens BIG er favoritter i Splyce's gruppe, ser jeg gode muligheder for Splyce til at snuppe den anden semifinaleplads. De to øvrige hold i gruppen består af brasilienske paiN, og amerikanske Ghost. 

Der er allerede odds ude på de indledende gruppekampe, og her står Splyce pt. i 1,40 mod paiN. Jeg ser også Splyce være pæne favoritter mod Ghost. 

Jeg medgiver gerne, at dette er et langskud, i og med at Splyce på papiret er et niveau under hold som Godsent, PENTA og BIG. Jeg syntes dog, at til odds 25 er den et skud værd, når de trods alt står med pæne muligheder for at være ét af fire hold tilbage når slutspillet afvikles søndag.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback