England - Brasilien

Infokamp
Match center
14. november 2017 kl. 21:00 - Fodbold, Venskabskampe, landshold
Wembley    Artur Soares Dias
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Et svækket engelsk hold bruger venskabskampene til at eksperimentere, mens Brasilien kommer med hvad der ligner deres VM-trup. England er dog normalt stærke hjemme, og de var ret suveræne i VM-kvalen, men det var Brasilien også var i deres.

Det taler for en sejr til England:

 • England er på hjemmebane med den opbakning det giver, og de er ikke påvirket af de mange rejsekilometer, som brasilienerne er.
 • Brasilien er grundet deres omdømme et af de hold, de fleste kan sætte sig op til at slå i en træningskamp, og England er måske mest motiveret her.
 • England er normalt gode på eget græs, og inklusive venskabskampe har de kun tabt én kamp (til Holland) i knap 4 år.
 • I den netop overståede VM-kval gik England ubesejrede igennem, og de har ikke tabt en kval-kamp siden oktober 2009 (30 sejre og 9 uafgjorte).
 • England ser ud til at have Gary Cahill klar efter han sad over mod Tyskland, og han kan forstærke deres forsvar.

Det taler for en sejr til Brasilien:

 • Englands manager Gareth Southgate bruger i den grad træningskampene til at eksperimentere, og derfor er Solanke, Cook og Gunn indkaldt.
 • Englands trup mangler flere nøglespillere, hvor især Harry Kane, Delle Alli, Jordan Henderson og Raheem Sterling er mærkbare.
 • Brasilien var suveræne i deres VM-kvalifikation, hvor de endte med 10 point ned til Uruguay andenpladsen og havde en målscore på 41-11.
 • Den brasilienske trup bærer præg af et rigtig godt sammenhold og stor selvtillid, og Tite har valgt at udtage alle de bedste spillere.
 • Det forventes at Ederson (førstevalg) vogter målet efter at sidde på bænken mod Japan, mens Philippe Coutinho skulle være klar ovenpå en skade.
 • Det er ikke unormalt for Brasilien med disse rundture i Europa, og de nyder som regel stor opbakning fra lægterne.
 • Brasilien har mange strenge at spille på offensivt, hvor Neymar, Jesus, Paulinho, Willian og Coutinho blot er nogle af de målfarlige spillere.

Chancevurderinger:

Kom gerne med inputs.

Markedet:

1: 4,95 Unibet og LeoVegas X: 3,85 Unibet og LeoVegas (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 3,86)

2: 1,78 Unibet og LeoVegas

Over 2,5 mål: 1,88 Betafe/Nordicbet (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 1,90)

Under 2,5 mål: 2,00 Bet365 (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 2,05)

Trupnyt:

England:

Jack Butland (målmand reserve) har brækket en finger og er ude af truppen, mens Phil Jones (forsvar fast/reserve) udgik i samme kamp med en skade og er tvivlsom. Gary Cahill (forsvar fast) er formentlig med igen efter at sidde over mod Tyskland. Southgate har indkaldt Angus Gunn (målmand Norwich), Lewis Cook (midtbane Bournemouth) og Dominic Solanke (angriber Liverpool), hvilket vidner om prioriteringen af denne kamp.

Brasilien:

Det forventes at Ederson (målmand fast) vogter buret efter at have siddet på bænken mod Japan, mens Philippe Coutinho (midtbane fast/reserve) kunne komme i aktion også. Til gengæld bliver Casemiro (midtbane fast) og Fernandinho (midtbane fast) muligvis sparet, da de fik 90 minutter i den kamp.

Kilde:

https://www.standard.co.uk/sport/football/england-vs-brazil-international-friendly-prediction-team-news-lineups-and-how-to-watch-on-tv-and-a3689106.html

http://www.bbc.com/sport/football/41950285

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5075509/Brazil-know-exactly-want-play.html

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback