18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Endpoint - Fnatic: 1

26. marts 2021 kl. 12:00 - ESL Pro League Season 13
26. mar. 2021 kl. 00:08 (Opdateret 26. mar. 2021 kl. 14:38) 26/03
79
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

ESL Pro League Season 13

Chance (1-2): 37-63%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert: 16-9 / 16-11
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Fnatic er fuld af erfaring og på papiret er dette en kamp, som de skal køre sikkert hjem. Jeg forventer at se et Endpoint hold presse Fnatic godt og grundigt. Fnatic spiller uden selvtillid og ligner et hold i krise. Det omvendt må siges om Endpoint.
Det taler for
 • Puha Fnatic er kommet i en identitetskrise. Det er ved, at være mange måneder siden, hvor spillet sad i skabet. Der mangler simpelthen niveau og gnist. Noget et velspillende Endpoint, sagtens kan udnytte.
 • Det individuelle niveau hos Fnatic, er ikke top20 værdigt. Jw snitter 0.88, Golden snitter 0.88 og Jackinho snitter 0.99 i rating. Det er absurd lavt. Især for de to førstnævnte navne. Jw og Golden er i krise, og har været det længe. De spiller uden selvtillid og niveauet er slet ikke til stede.
 • Der er frit valg, for Endpoint i vetoen. Overpass, Vertigo og Dust2 er tre maps, som Endpoint vinder mellem 57-62%. Det blevet til syv kampe, for Fnatic på de tre maps. Det kun blevet til et enkelt Overpass win. Hverken taktikken eller det individuelle spil fungere på de tre maps. Endpoint ser gode ud, på de fleste maps.
 • Endpoint kan sagtens matche Fnatic på fire-power. Robiin, Cruc1al og Flamez har fantastisk topniveau. De snitter lige nu 1.10, 1.12 og 1.11 i rating. Det er talenter med et godt aim. Især Cruc1al og Flamez bliver vigtige, i denne kamp. En til en, kan Cruc1al sagtens matche Jw. Flamez kan på dagen, godt lege med Brollan og Krimz. Det bliver en interessant head2head her.
 • Fnatic så ideløse ud mod Liquid. Samtidigt var der ingen hos Fnatic, der tog over på serveren. Især Vertigo lignede det et Fnatic, som havde givet op fra start. Alle snittede 0.87 eller under i rating. Skandaløst map at fremvise hr og fru Danmark og resten af verdenen. Må indrømme jeg har svært ved, at se et Fnatic hold rejse sig. Det er online og gejsten er endnu svære, at samle op igen.
 • Endpoint har de sidste 2 uger. Kun tabt en kamp og vundet ni kampe. Der har været sejre mod Godsent, Nemiga og Sprout. Alle vunder med 2-0. Imponerende og klart noget, som giver tro på tingene. En selvtillid de vil bringe til kampen her. Som Fnatic spiller lige nu, er det ikke hold som er langt fra deres niveau PT.
Hold øje med
 • Endpoint er ikke vant til kampe, mod de store drenge. Det var tydeligt, at Endpoint hang efter i tempo, i kampen mod VP. Det samme kunne meget vel ske mod Fnatic, som er på papiret et klassemandskab.
 • Når Fnatic endelig spiller, så det konstant mod de bedste/store hold. Fnatic har allerede i 2021 slået: Complexity, OG, C9 og Heroic. Det siger lidt om, hvilket niveau Fnatic har, når de folder sig ud. Endpoint møder på ingen måde, lige så god kvalitet i deres kampe.
 • Rammer Fnatic deres A-game, så vil denne kamp ligne den kamp, som Endpoint havde mod VP. Fnatic er fuld af erfaring og kvalitet. Jw, Brollan og Krimz er alle bedre spillere, hvis selvtilliden og troen på eget aim findes frem.
 • Krimz og Brollan skal vise vejen. De rammer trods alt, et værdigt niveau endnu. 1.11 og 1.07 i rating samt 1.10 og 1.20 i impact. De kan og vil få indflydelse på resultatet. De er blandt toppen af cs. Deres fire-power vil gøre en forskel. Forhåbentlig for Fnatic, kan det løfte spillet hos JW og Jackinho.
 • Endpoint holdet har stadigvæk spillere, som laver dumme tier3 fejl. Det så vi både i VP kampen, men ikke mindst i den seneste kamp mod DBL Poney. EP skal spille 100% tålmodigt og struktureret. Sker dette ikke, så spiser Fnatic dem, som var det fredagsslik. Så bliver det svært, for Endpoint at bryde igennem. Fnatic er det bedre taktiske hold.
Oddsmarked

Jeg er godt klar over Bet365 udbyder 3.25 - Men de hænger efter, og har gjort det i mange timer. Det er det eneste sted man fanger over odds 3. Så som så ofte før springer jeg over en bookie som bare hænger efter. Derfor er jeg gået med det mere retvisende odds.

Unibet - 2.80
Danskespil - 2.70
Onsidebetting - 2.80
Comeon - 2.80
Leovegas - 2.75
 

Toneangivede bookie ude med 2.80
Flere licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback