18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ENCE - Heroic: 2

25. juni 2020 kl. 15:00 - cs_summit 6 Europe
25. jun. 2020 kl. 05:06 (Opdateret 25. jun. 2020 kl. 17:35) 25/06
148
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

cs_summit 6 Europe

Chance (1-2): 44-56%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Uha, et Ence uden deres nye stjerne Jamppi. Hvordan bliver spillet fra Ence side af?
Det taler for
 • Jamppi er ikke med for Ence, kæmpe fordel for Heroic. #1
 • Ence spiller ustabilt. #2
 • Heroic viser rigtig godt spil. #3
 • Den gode veto kan blive afgørende. #4
 • Xseven er 5 mand for Ence. #5
 • De unge talenter kan gøre forskellen i dagens kamp. #6
Hold øje med
 • Trods man mangler en af holdets stjerner, så Ence et godt hold. #7
 • Allu kan vinde maps for sig selv. #8
 • Heroic er et ungt hold. #9
 • Mange maps er lige. #10

#1 - Ence nye store stjerne Jamppi kommer ikke til, at være med i denne kamp. Så Xseven kommer med i stedet for. Det er og bliver et kæmpe tab for Ence. Allu og Jamppi har vist sig, at være noget for sig selv. De har gjort hinanden bedre og ikke mindst hele Ence holdet. Så et kæmpe minus i min bog.

#2 - Ence spiller igen som et top10 hold i min verden. Men det gør de kun når de stiller med det "nye" lineup. Med Xseven vinder de bare ikke mange kampe. Det er som om holdet bare ikke præsterer som de skal, når det er dette lineup de har gang i. Der sker noget med holdet og den måde de spiller på. Jeg ser Heroic vil udnytte dette Ence hold med deres fantastiske aimers.

#3 - Nu var jeg en af de skeptiske, da jeg så Heroic kom frem med et lineup hvor pensionist Niko var på. Derudover var jeg også skeptisk omkring deres coach "Hunden" men indtil videre, må jeg æde mine egne ord. De ligner et hold der udvikler sig, fra kamp til kamp. Er faktisk der hvor jeg vil sige jeg er lidt imponeret. De spiller flot cs og mangler ikke meget, for at kunne være med i top 20/15 stykker. Flot.

#4 - Heroic har en super flot map pool. De spiller alle maps udover Overpass. Men ikke nok med det, så leverer de altså også på de resterende 6 maps. Forventer Heroic vil tage Nuke som pick. Der vinder de 89%. Ence vinder 50%. Det et map der ligger super godt til Heroic. Ence skal omstille sig på, at have en midlertidig udskiftning på holdet. Dette vil om ikke andet gøre noget ved dynamikken. Mirage eller Dust2 er begge maps Ence kan spille godt. Men Heroic vil være med. Med denne udskiftning til denne kamp ser jeg bare ikke Ence være forhånds favorit på nogle maps. 

#5 - Jeg vil skrive det kort: Xseven er en færdig mand. Han er med på lånt tid, indtil Jamppi må deltage i alle turneringer igen. Jeg ser ikke Xseven kan bidrage med noget til dette hold. Han virker træt og har ikke meget spillelyst. 

#6 - Jeg kunne nævne hele Heroic holdet, når det kommer til X faktor titlen. Men farmand Cadian skal holde styr på hans drenge. Han har nemlig 4 drenge der er ivrige efter, at vise hvordan man spiller cs. Dog vil Teses & Stavn være de vigtigste, at få i gang hvis Heroic skal sejre til dagens kamp. De ligger på 1.11 & 1.18 i rating.  Også har de begge 1.13 i impact. De elsker, at fange et hurtig peak, også ruller runden derfra. 

#7-8 - Klasspilleren Allu med rating 1.18 og en impact på 1.20 er en mand der skal "shine" i dagens kamp. For med den fire-power de mangler i Jamppi, skal han steppe op. Jeg forventer trods alt endnu, at se et Ence hold som spiller godt. Jeg tror de har fået ny selvtillid og tro på egne evner. De er begyndt, at vise fortidens gode form frem. Så det kan de sagtens forsætte med, mod Heroic.

#9 - Heroic er endnu et meget ungt hold. De har Niko som havde en meget lang pause, som kom retur. De har fået ændret infrastrukturen i organisationen. Derudover "mangler" de endnu, at vise de kan andet end, at spille god cs mod de gode hold. Men også vinde kampene. Vil Heroic fremad, så skal Ence gerne vise sig, at blive en sejr.

#10 - Trods jeg mener vetoen ligger til Heroic. Så vil vi ramme maps, som Ence normalt er glade for. Intet er købt eller solgt på forhånd. Så maps som Dust2, Mirage & Train er helt lige. Det er maps Ence normalt nyder, at spille. Så kan de ramme en god veto, så kan alt ske.

Alt i alt:

Ja jeg mener man skal ligge MEGET i, at Jamppi han ikke er med. Det er helt klart holdets bedste mand sammen med Allu. Holdet voksede lige en 30-40% da Jamppi kom til. Om de kan bibeholde niveauet eller om de daler igen, må tiden vise. Men ser dem på ingen måde være favorit til dagens kamp. Derimod mener jeg faktisk Heroic skal være favoritter(Som de også er på nogen sider) Men ligger jeg alt sammen til en drømmekage, så mener jeg også Heroic skal være halvstore favoritter. Men nu kan der ske en masse ting, som gør Ence overrasker og viser super spil. De har trods alt en dejligt hold endnu også uden Jamppi. 
Heroic spiller stabilt, de spiller flot. De er bare et hold med en masse fire-power på serveren. Det har mange hold allerede været udsat for. De er unge og vilde, men det virker. Erfaringen fra Ence, kan måske lukke ned for det? Det må tiden vise.

God kamp

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback