18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
11. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Carlo Castellani    Antonio Rapuano
7. sep. 2021 kl. 18:22 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 17:00) 07/09
279
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 57-24-19%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Empoli er startet ganske fint ud og vandt senest overbevisende ude mod Juventus. Venezia er kommet skidt fra start og vil gøre alt for at lukke ned for at få point, men virker ikke gearet til Serie A, og hjemmeholdet bør have gode muligheder hjemme.
Det taler for
 • Empoli er komme ganske fint fra start med tre point i de første to spillerunder, og mod to af de store mandskaber i Serie A som Lazio og Juventus, og den senest sejr ude mod Den Gamle Dame fra Torino , kan kun have give selvtillid.
 • Venezia rykkede meget overraskende op og er løbet ind i to nederlag i de første to spillerunder, og fik i weekenden en lussing på 0-4 imod Brescia fra Serie B i en venskabskamp, og mandskabet virker til at have store problemer især i det defensive.
 • Skal hjemmeholdet overleve i denne sæson, så skal disse head to head opgør på hjemmebane ganske enkelt vindes.
 • Kigger man på de to første spillerunder, og hvordan begge mandskaber har spillet, så virker Empoli bedre gearet til Serie A, og mere organiseret over hele banen end Venezia gør, og især defensivt og offensivt synes jeg at gæsterne har store mangler.
 • Empoli vandt overraskende ude mod Juventus senest, og hvor man stod stærkt defensivt, og ikke mindst var farlige på omstillingerne flere gange i opgøret, og kan man finde samme spillestil til lørdagens opgør så bør man have gode muligheder.
 • Offensivt har det været begrænset hvad Venezia har kunne stille op i de to udekampe imod Napoli og Udinese, og selv med elleve mand imod ti i Napoli i godt og vel en time skabte man mere eller mindre intet.
 • Træner Andreazzoli hos hjemmeholdet kan stille i stærkeste opstilling, og ændre med stor sandsynlighed intet i forhold til senest i Torino.
Hold øje med
 • Landsholdspausen kan have gjort at gæsterne har fået ændret på en del, og især efter sidste weekends 0-4 nederlag imod Brescia fra Serie B.
 • Begge mandskaber er udråbt som store favoritter til at rykke ned, og kan måske være mere jævnbyrdige end tabellen, og spillet har vist indtil videre.
 • Venezia skal til og på tavlen, og vil de overleve i denne sæson, ja så er det især imod mandskaber af Empolis kaliber at der skal hentes point.
 • Gæsterne fra Venedig kommer til Toscana i noget som ligner stærkeste opstilling, dog er finske Maenpaa ude i målet, men det var han også senest i Udine, og vil være mere end ganske godt tilfreds med at få et point med hjem.
 • Empoli vandt i Torino imod Den Gamle Dame, men spørgsmålet er hvor stærke de enligt er, og om alt bare lykkes senest i Torino
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,85 på en Empoli sejr, og oddset er generelt faldende hos de fleste bookmakere.

EMPOLI: Det toscanske mandskab har fået en ganske fin start på sæsonen med tre point efter de to første spillerunder, og hvor man har være oppe imod Lazio og Juventus, man startede ud med et 1-3 nederlag hjemme mod romerne, og vandt senest og fortjent 0-1 ude mod Den Gamle Dame fra Torino.

Empoli spillede stærkt og ikke mindst taktisk godt imod Juventus, og hvor man hele tiden rystede et meget svagt Juventus mandskab både på omstillingerne, men også fysisk samtidigt med at man stod stærkt defensivt, og hvor Den Gamle Dame mere eller mindre intet skabte i opgøret.

Hjemmeholdet er favoritter i lørdagens hjemmekamp i Toscana, og det er disse head to head opgør som skal vindes især på hjemmebane, og hvis man vil overleve i denne sæson, og umiddelbart virker man bedre spillende, og ikke mindst mere gearet til Serie A end gæsterne gør, og man bør have ganske gode muligheder for at følge op på den seneste flotte sejr.

Empolis forventede startopstilling: 4-3-1-2: Vicario- Stojanovic, Ismajli, Romagnoli, Marchizza- Haas, Ricci, Bandinelli-Bajrami- Mancuso, Cutrone.

Trupnyt: Empoli kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

VENEZIA: Tre udekampe i de første tre spillerunder er selvfølgelig ikke helt optimalt som oprykker, men havde man skulle spille hjemme havde det alligevel været på neutralbane da Stadio Pier Luigi Penzo i Venedig er under en lille ombygning for at kunne blive godkendt til Serie A.

Venezia tabte 2-0 ude imod Napoli i første spillerunde, og hvor man mere eller mindre intet skabte i opgøret også, selvom man spillede elleve mod ti i godt og vel en time, og senest blev det til 0-3 nederlag imod naboerne fra Udine senest, og billedet var lidt det samme igen med spil og chancer.

Man rykkede meget overraskende op i Serie A, og har bestemt også være aktiv på markedet hen over sommeren, og det kommer selvfølgelig til at tag tid før de nye spillere er spillet ind på holdet.

Træner Paolo Zanetti er dog på en kæmpe opgave, og nederlaget sidste weekend venskabskamp eller ej imod Brescia fra Serie B, og et 0-4 nederlag kan kun have givet bekymringer, og det kan blive til problemer igen og mod en modstander som overraskede senest i Torino.

Venezias forventede startopstilling:4-3-3: Lezzerini- Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Scnhegg- Crnigoj, Peretz, Heymans- Okereke, Henry, Johnsen.

Trupnyt: Venezia kommer til Toscana i næste stærkeste opstilling, dog er målmand Maenpaa ude til opgøret, og det var han også senest i Udine.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, empolifc.com, iltirrenogelocal.it, veneziafc.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback