18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Emma Raducanu - Claire Liu: 2

21. august 2021 kl. 19:30 - Challenger - Chicago - Hardcourt
21. aug. 2021 kl. 10:42 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 22:46) 21/08
73
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale tid i Chicago

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 105,04%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Raducanu kunne nøjes med et enkelt sæt i går, og var nede 2-5, men vendte det til 7-6 og overlevede 2 sætbolde, inden Niemeier trak sig. Hun viste endnu en gang modenhed i de tætte situationer, og har endnu ikke tabt 1 sæt endnu i denne turnering. Hun kørte med gode procenter og har servet rigtig godt, med sine 1,75 cm.

Amerikanske Liu er 21 år, men føler man har set hendes navn en livstid snart. Hun har flere titler fra USA, både store og små dog med overvægt i gruskategorien. Den tidligere 1 junior spiller, har gået fra et kunne vinde rodet kampe, til nu at kunne dominere en kamp fra start til slut, hvilket gør jeg forventer meget mere af hende her i fremtiden. Trods sine 1.63 cm, syntes jeg hun har en mere veludviklet serv, og skaber dermed grundlaget for nemme point.

Selvom de begge har en god serv, er det 2 forskellige spillestile. Raducanu er hårde grundslag og aggressiv på alt, en meget fysisk spillestil, og er god til at neutralisere en hård serv. Liu er mere en tempospiller, og søger nettet ved mulig chance, og prøver at være alt tilstedeværende på banen, hvilket ofte gøre sine modstandere modløse.

Selvom Raducanu blev født i Canada, ser jeg en stor fordel at Liu er i nationale rammer, som man kender det fra mange amerikanske spillere. Jeg har prøvet at se forskellige scenarier af kampens forløb, men kan ikke gøre Raducanu til favorit, trods rygterne går på hun fik stor støtte af tilskuerne i gårdsdagens kamp, og allerede har vundet mange nye tennishjerter. Jeg gætter på at det er slut for nu, og så kan Raducanu tager mod New York, imens Liu kan tage en mulig kamp med Tauson om titlen.

Oddset ligger omkring 1,95-2.00 - på Liu, men virker til at være opadgående hvilket jeg godt lide. Hypen omkring Raducanu vil helt sikkert rykke markedet, så Liu kan købes højere til kampstart, men ser selv Liu som favorit og kan forsvare det odds der allerede er tilgængeligt.

God kamp.

Edit: rettet odds til 2,02 på Unibet, der også er one set bookie.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback