18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Emily Seibold - Alba Carrillo Marin: 2

4. november 2021 kl. 11:00 - W15 - Castellon - grus
4. nov. 2021 kl. 09:59 (Opdateret 4. nov. 2021 kl. 14:26) 04/11
20
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Spanien

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-1
Betfair Spil nu hos Betfair

Spanske Marin har skuffet siden Corona, og taber flere kampe end hun vinder. Hun plejer at fortrække hardcourt, hvilket også er underlaget hun har titler fra, men kan godt strikke en god grus kamp sammen.

Det kan godt være jeg tænker højere om Marin end hvordan virkeligheden hænger sammen, men syntes hun spiller rigtig godt. Hun server godt, har god tilstedeværelse på banen, har mange forskellige slag, kan følge med i alle slags tempoer. Hendes trackrekord i år fortæller dog at hun har det stramt for tiden, men den kurve skal vendes.

Tyske Seibold har til gengæld været godt kørende i år til et vis punkt. Hun har haft mange gode måneder og finale plads i Finland, men har på det seneste haft lidt tilbagefald. Hun har også periodevis måtte trække sig et par gange med skade, hvilket ikke er et godt tegn for hende så tidligt i hendes karriere.

Seibold måtte kæmpe hårdt for det i første kamp, hvor imod Marin kunne få en rolig dag. Scenen er sat og jeg forventer at Marin kan finde tilbage til de positive resultater, mod Seibold der for første gang i år oplever en mat periode.

Ikke mange gryn at hente her, men Betfair ligger lige et lag over resten af markedet der ellers har været stigende på Marin.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback