18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elsa Jaquemot - Mandy Minella: 2

17. november 2021 kl. 19:30 - w25 - Petange - indendørs hardcourt
17. nov. 2021 kl. 17:53 (Opdateret 17. nov. 2021 kl. 22:27) 17/11
17
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Luxembourg

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ung mod gammel i aftenens sidste kamp i Luxembourg, lad os starte med den unge.

Jacquemot som var nr. 1 på juniorlisten sidste år, har mange stærke resultater på tværs af overflader, dog virker gruset som det mest fortrukne. Som senior er det stort set kun turneringer i Frankrig, hvilket er gået fint for hende de sidste måneder. Hun er stadigvæk uden titler, og det syntes jeg trods hendes unge alder er lidt skuffende.

Hun har allerede været igennem kval og vundet 3 kampe, men tabte også en grim kamp hjemme i Frankrig i forrige uge, så selvom topniveauet kan være højt er bundniveauet også lavt. Hun er en god fighter og skal lige have slebet nogle hjørner af før hun bliver rigtig god. Er ikke imponeret over mange af hendes sejr, og hun er 19-20 overall på alle underlag, hvilket bekræfter hun kæmper lidt med at føre succesen videre.

Minella er en aldrende kvinde som sidst fødte et barn 11 måneder tilbage. Ved hendes første barn i 18 var hun tilbage under 4 måneder efter, dette viste sig dog at tage længere tid før resultaterne kunne følge med. Denne gang var hun tilbage under 5 måneder efter, og har været nogenlunde for hende.

Indendørs som hun ellers er normalt stærk på, og tidligere har vundet titel her i Petange, har endnu ikke taget fart. Hun vandt første kamp på indendørs i WTA Luxembourg over Gracheva, hvilket udløste en vild glæde fra Minella, men siden har den heddet nederlag, selvom hun burde have vundet over Stefanini i Italien.

Nu er det hjemmebane og har allerede set hende spille godt, så har tro på at hun kan få den alderende krop i gang. Minella er super atletisk og skåret perfekt, måske også derfor hun har kunne komme så hurtigt tilbage begge gange. Jacquemot skal stadigvæk bevise sig selv i andre lande, trods Luxembourg er en tæt en af slagsen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback