18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elina Svitolina - Leylah Fernandez: 1sæt: Fernandez bryder under 1,5

Match center
7. september 2021 kl. 21:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
7. sep. 2021 kl. 17:51 (Opdateret 7. sep. 2021 kl. 23:28) 07/09
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale på Arthur Ashe Stadium.

Chance: 60%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Svitolina fører på mange afgørende statistiker inden denne kamp, dog har hun på papiret haft markant blødere modstand, så svært ikke at skulle betvivle dem en smule.

Den nu 19 årig Fernandez, har nu 2 stærke 3 sæts kampe sejr over Osaka og Kerber, og kan måske nu spille mere frit da hun har alt at vinde. Hun gik over linjen mod Kerber, men ikke imod Konjuh, Kanepi og Osaka som alle 3 også er kendt som stærke servere. Svitolina har haft godt styr på servdelen, og er gået under i alle sine kampe, selvom hun stod overfor breakbolde mod Halep som kunne have sendt hende over.

Fernandez venstrehånd har set stærk ud, men det forventes at hun skal bruge flere slag på at afgøre sine egne servepartier, og det kunne muligvis tage presset en smule fra Svitolina 's. Svitolina har vundet 73 % af sine server, og har en uhørt høj 2 serv % indtil videre, på trods af at Fernandez her server hårde. Det der taler for Fernandez er at hun har været mere klinisk på hendes chancer og har taget 47% er sine muligheder, hvilket også er meget højt.

7 ud af 8 gange af denne linje gået hjem i de 2 spillers færd indtil videre, og da jeg regner med at Svitolina så hurtigst som muligt vil intimidere sin modstander idag, satser jeg på en fokuseret Svitolina til at gøre jobbet.

Det er ikke rigtig en odds basker, men ville klart sidde og være mere nervøs hvis jeg havde spillet på det modsatte.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback