18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elina Svitolina - Daria Kasatkina: Resultat: 2-0

3. september 2021 kl. 21:10 - US Open kvinder - Hardcourt
3. sep. 2021 kl. 19:09 (Opdateret 3. sep. 2021 kl. 22:28) 03/09
37
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Østeuropæisk møde på Grandstand

Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Svitolina ligner for tiden en der har fået styr på det hele, efter tidligere at have været i en bølgedal. Hun har været overbevisende i 3 ud af 4 sæt indtil videre, og er blevet brudt 1 gang mod tvivlsomme modstandere. Svitolina har set stærk ud med sejr i Chicago og bronze til OL. Hun er nylig gift, og ægtemanden gør det også godt, så mon ikke der er god stemning i soveværelset, uden at blive for lummer. 
I hendes sidste 6 kampe har hun vundet 2-0, pånær 1 hvor hun smed 5-3 i 2 sæt. Hun har kørt med gode procenter i et stykke tid, og har brudt Grand Slam muren, som tidligere var en hæmsko for hende.

Kasatkina så god ud i San Jose, men har ikke været overbevisende siden da, før sidste kamp mod Vondruesova. Hun var nede med sæt og breakbold ved 3-4, men fik derfra på en ujævn måde fat i den lange ende i kampen. Hun har helt sikker plus på den mentale konto, men syntes Vondruesova selv smed det væk, mere end det var Kasatkina der rullede sig ud.

3 ud af 4 hardcourt møder er endt 2-0, Svitolina har vundet alle 5 møder samlet set.

Jeg tænker at Kasatkina får det svært i egne servepartier, og tror Svitolina får det nemmere i egne partier, trods Kasatkina er god til at neutralisere alle modstandere, og laver fantastiske slag fra baglinjen.

Det er en skrøbelige linje, da hvert sæt kan have sit eget liv, men føler at det kan blive en god turnering for Svitolina, og står for mig mere om det skal blive 2-0 eller 2-1, og her heller jeg mest til det første.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback