18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elena Sviatolina: Vinder af US Open

7. september 2021 kl. 17:00 - US Open vinder - Hardcourt
6. sep. 2021 kl. 22:33 (Opdateret 7. sep. 2021 kl. 23:28) 06/09
99
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Så er det tid til at komme med et bud på årets vinder.

Chance: 18%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair

Feltet er snævret ind, og alle spillere begynder at kunne øjne pokalen.

Af alle spillere indtil videre af det Svitolina der har imponeret mig mest. Hun har kørt forholdsvis sikre 2-0 sejre hjem, og virker til at være i fuld balance i denne turnering. Hun får æren af Fernandez som er en af de mange Young Guns i år, og her må man formode at hun kan sætte skabet på plads.

I semi vil den hede Sabalenka/Krejcikova - har vil jeg vurdere at Sabalenka bliver sat som smal favorit, og Krejcikova Max bliver sat lige, hvis ikke under.

Sabalenka som ikke har været flyvende siden Wimbledon, hvor hun missede en oplagt chance, var også til at ryste i sin første kamp, og har ikke set sig tilbage siden. Der kunne være et mentalt block for hende hvis hun skulle nå dette stadie igen, og er flere gange set uden en plan B hvis spillet ikke fungere på dagen.

Krejcikova som er blevet min favorit på kvindesiden, er et tennismonster. Hun virker til at have nogle skavanker, og var til at ryste i sidste kamp, så også svaghedstegn her.

Fra den øverste gruppe vil jeg ikke spå om hvem der rammer finalen, da jeg syntes det er utroligt lige. Uanset hvem det bliver, ser jeg dem ikke være favorit mod Svitolina, medmindre der er en som ruller sig helt ud i de næste kamp.

En umiddelbart power ranking efter min vurdering.

Sabalenka 

Svitolina 

Bencic 

Pliskova/Krejcikova 

Sakkari/Andreescu 

Resten.

Bet365 har lige nu 5,5 men Betfair holder den på odds 6.

God kamp

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback