18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Elena Malygina - Yue Yuan: 1

3. november 2021 kl. 12:00 - w25 - Haabneeme - indendørs hardcourt
2. nov. 2021 kl. 23:29 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 19:08) 02/11
71
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Estland.

Chance (1-X-2): 54-0-46%
Betvalue: 103,14%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-2
Betfair Spil nu hos Betfair

Yuan lavede mange fine resultater før Corona i Asien. Her på den anden side er hun blevet tvunget til Europa, og her er det mere sparsomt hvad der er kommet fra hende. 2 registreret kampe på indendørs for 2 år siden er alt hvad der er, og hun er i år 9-13 overall på tværs af underlag.

Yuan har en meget stærk serv og ekstrem hårde grundslag, hvor det er mere bevægelsen der halter lidt efter. Hun har helt sikkert nogle stærke spidskompetencer, men noget må mangle noget når man er nr. 324 i verden.

Malygina er lidt en modsætning med mange registreret kampe indendørs, hvor hun også vandt titel i Estland i et andet event tilbage i 2019. Hun kan virke lidt tyndarmet og kæmper nogle gange med serven. Hun bevæger sig tilgengæld godt, og når hun er skarp er hun lige et skridt foran modstander i tanke og handling. Hun kommer fra 2 uger i Kasakhstan med fint spil, og har en god tendens til at holde sig inde i de fleste kampe. Hun kan dog i større grad ramme den berømte off day hvor hun bliver kørt ud af brættet, men ellers leverer hun altid et positivt indtryk.

Selvom en stærk serv burde favorisere en spiller, ser jeg Yuan manglende berøring med dette underlag, kontra Malygina som plejer at levere stærk på dette underlag som afgørende. En turnering i Estland hvor Malygina før har vundet titel, kontra Yuan der stort set kun har præsteret i Asien gør ikke troen mindre.

Mange steder er oddset stort set lige med svag stigning på Malygina.

God kamp

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback