Eibar - Real Madrid: 2

Match center
4. marts 2017 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Municipal de Ipurua    José González
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 17-24-59%
Betvalue: 101,48%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Eibar er begyndt at spille god fodbold og er pludselig med i kampen om de yderste europæiske pladser. Real Madrid er blevet indhentet af FC Barcelona, efter en række svingende præstationer. Begge hold har stærkt brug for point, hvis de skal holde de skal følge med deres konkurrenter. Real Madrid er uden nogle vigtige spillere, men med deres bredte i truppen burde der stadig være niveua-forskel.

Det taler for spillet:

 • Da Barcelona gæstede Eibar sluttede odds i 1.30. Selvom Real Madrid har nogle vigtige spillere ude, så er dette Real Madrid hold stadig niveauer over Eibar og odds burde ikke lægge så meget højere end mod Barcelona.
 • Sidst de to hold mødtes endte det 1-1, men det var uden både Marcelo og Casemiro, som begge er klar til lørdagens opgør.
 • Real Madrid er for alvor presset i mesterskabsduellen og derfor er de tvunget frem mod 3 point.
 • Eibar tabte deres hjemmekamp i ligaen, både mod Barcelona og Atletico Madrid.
 • Selvom Real Madrids niveau har været svingende på det seneste, så har de vist klasse hvor de har vendt både 0-2 til 3-2 og 1-3 + rødt kort til 3-3.

Det skal du være opmærksom på:

 • Real Madrid har ramt en mindre krise* – Zidane afholdte i dag et møde til træningen, hvor mentaliteten blev diskuteret frem mod de kommende vigtige kampe.
 • Real Madrid har en vigtig kamp tirsdag i Napoli – Det kan have en indvirkning på denne kamp, hvor Zidane meget gerne vil spare på kræfterne hvis muligt.
 • Eibar har spillet rigtigt godt på det sidste (13 point de sidste 5 kampe) og er selv med i kampen om de yderste europæiske pladser og kan heller ikke tåle at tabe terræn.
 • Bale og Ronaldo er trods alt Madrids to største stjerner, og det vil ikke kunne undgås ikke at kunne ses på banen, da især Ronaldo på det seneste har afgjort kampe.**

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

*Real Madrid har været meget svingende i deres præstationer senest, hvor der især har være problemer med at lukke af bag til, hvor der er gået 6 mål ind mod dem de sidste tre kampe.

** Det skal dog nævnes at Real Madrid har 5 gange denne sæson spillet uden Ronaldo i truppen og de har vundet samtlige gange.

Oddset:

Også værdi: Der er marginalt værdi ved Unibet til 1,70

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,44. Det steg til 1,55 ovenpå 3-3 resultatet mod Las Palmas, og nu meldes C. Ronaldo ude, hvilket har fået oddset op i 1,70.

Markedsoverblik: En toneangivende bookmaker åbnede i 1,45 og er siden steget til 1,73.

Trupnyt:

Eibar:

F. Lejeune (fast, midterforsvar) er ude grundet karantæne senest med Real Sociedad. Både Nano (reserve, angriber), Kike (fast, angriber) & F. Rico (fast, Midtbane) er fortsat skadet. Capa (højreback, fast) er tilbage igen, hvilket styrker holdet.

Real Madrid:

G. Bale (fast, kant) fik to dages karantæne for hans ”dumme” røde kort senest mod Las Palmas. Bale er dog næsten lige kommet tilbage fra en længere skade, og Real har rigeligt med folk der kan erstatte ham. Forventer at Vazquez spiller hans plads, hvis de kører en 4-3-3 formation, som kan resultere i mindre indlæg, men bedre kontrol med bolden. Morata (fast/reserve, angriber) er ligeledes også i karantæne grundet gult kort senest mod Las Palmes. Derfor bliver det Benzema der skal spille på toppen. R. Varane (Fast/reserve, midterforsvar) har fortsat problemer med muskelskade, så det bliver Nacho, Ramos & Pepe der skal kæmpe om de to pladser i det centrale forsvar.

C. Ronaldo (fast, angriber) trænede ikke med i dag, og meldes flere steder ude af kampen. D. Carvajal (højreback, fast) er tvivlsom, men ventes at blive klar. Casemiro er tilbage igen, hvilket forhåbentligt betyder at Real Madrid kan lukke af bag til.

Bud på startopstillinger:

Eibar (4-2-3-1): Roudriguez - Arbilla, Galvez, Ramis, Capa – Escalante, Garcia – Inui, Gonzalez, Leon - Enrich

Real Madrid: (4-3-3): Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Vazquez/James, Benzema, Isco

Kilder: whoscored.com, marca.com, holdnyt.dk, resultat.dk

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback