18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EB/Streymur - NSÍ Runavík: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
4. september 2022 kl. 16:00 - Fodbold, Færøerne - Færøerne Effodeildin
3. sep. 2022 kl. 14:47 (Opdateret 4. sep. 2022 kl. 17:49) 03/09
121
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Betrideildin, Færøerne - 21. runde

Chance (1-X-2): 27-28-45%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
NSÍ Runavík har haft en skuffende sæson indtil videre, men der er tegn på, at de bevæger sig i den rigtige retning, og de bør have fine muligheder for at tage tre points her mod EB/Streymur.
Det taler for
  • Efter en horribel sæsonstart valgte NSÍ Runavík for to måneder at ansætte den dygtige tidl. mestertræner, Sámal Erik Hentze, og jeg forudser, at hans kompetencer snart vil slå igennem på holdet, som virkelig er bedre end de har vist, og som normalt bør være nok til at slå EB/Streymur.
  • NSÍ Runavík har lavet nogle fine signings, f.x. i to arbejdsomme midtbanespillere som danske Mathias Nielsen og Lukas Giessing. Desuden har de færøsk histories målfarligste angriber, Klæmint A. Olsen, oppe i front. Det må vende snart for NSÍ Runavík, og det kan vel blive her mod EB/Streymur.
  • EB/Streymur har et okay hold, men grunden til at de ligger ovenfor NSÍ Runavík på tabellen, er fordi de har overpræsteret, og NSÍ Runavík har underpræsteret. NSÍ Runavík slog EB/Streymur 4-3 på denne bane sidst, og de bør være i bedre forfatning nu end dengang. Jeg synes, at de skal være rimelige favoritter.
Hold øje med
  • Det har sat sine spor, at NSÍ Runavík fik så dårlig en sæsonstart, og generelt har haft en turbulent sæson. Det ligner, at de er inde i en ond spiral, og at de er ramt på moralen. Det lave bundniveau gør, at hvis ikke de rammer minimum middel niveau, så kan de tabe til EB/Streymur.
  • Hos EB/Streymur er der god moral, og noget uvant kæmper de om 4. pladsen, som giver adgang til europæisk fodbold. Det er en kæmpe motivationsfaktor for dem. Position for position er de svagere end NSÍ Runavík, men som hold har de præsteret bedre.
  • For fire uger sider vandt EB/Streymur 1-0 over NSÍ Runavík, endda på NSÍ Runavíks hjemmebane. Det ser ud til, at de ved hvad der skal til, og de har også en dygtig træner i Jákup Martin Joensen. NSÍ Runavík skal virkelig være på dubberne, hvis de skal vinde på udebane.
Oddsmarked

Odds på NSÍ Runavík er steget en smule hos Betfair, og det giver værdi. Der er pt også værdi at hente i en uafgjort.

Trupnyt

NSÍ Runavík:

Búi Egilsson (fløj; reserve) og Aron Knudsen (midtbane; rotation) er skadet.

EB/Streymur:

Sverri Mariusarson (midtbane; reserve) og Hans Pauli á Bø (forsvar; reserve) er skadet.

Forventede startopstillinger

EB/Streymur:

Kristian Joensen – Dánjal Godtfred, Andras Olsen, Mattias Joensen, Árni Olsen – Tóki Johannesen, Jay Andersen, Bogi Reinert-Petersen, Jóhann Joensen – Filip Djordjevic – Gutti Dahl-Olsen

NSÍ Runavík:

Karstin Hansen – Atli Petersen, Oddur Højgaard, Miska Rautiola, Pætur Hentze – Betuel Hansen, Mórits Heini Mortensen – Lukas Giessing, Mathias Nielsen, Jørgen Nielsen – Klæmint A. Olsen

Kilder

Faroesoccer, in.fo, Oddschecker

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback