18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dynamo Kyiv - Desna: (AH: +1,0) 2

Match center
15. marts 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Ukraine - Premier League
Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv
15. mar. 2020 kl. 02:34 (Opdateret 15. mar. 2020 kl. 17:56) 15/03
166
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-30-35%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Dynamo Kiev jagter andenpladsen, men storholdet er i min bog gjort til for store favoritter i hjemmekampen mod sæsonens store overraskelse, Desna.
Det taler for
  • Desna har vundet otte af deres 11 udekampe i sæsonen
  • Desna har blot lukket 10 mål ind på fremmed græs, og tabte kun 1-0 hos mægtige Shakhtar
  • Dynamo Kiev har kun vundet seks af 11 hjemmekampe, og tabte i september hjemme til Desna
Hold øje med
  • Dynamo Kiev har kun lukket ni mål ind på hjemmebane
  • Desna er meget afhængige af angriberen Filippov, der har scoret 12 mål i sæsonen
  • 10 af 14 Kiev-sejre i sæsonen har været på mindst to mål
Oddsmarked

Dynamo Kiev er storfavoritter til odds 1,45 hos Nordicbet. Betfair er bedst på både krydset og 2-tallet til hhv. odds 4,60 og 7,50.

Rundt om kampen

Corona-virussen har lagt stort set hele fodboldverdenen død, men i Ukraine spiller de stadig. Man er netop blevet delt op i mestskabs- og nedrykningsspil, men mesterskabet er så godt som afgjort, da Shakhtar Donetsk er i en klasse forlig.

Der er dog stadig andenpladsen, der giver Champions League-kvalifikationskampe, at spille om, og lige nu indtager Dynamo Kiev den plads, men tre hold er inden for tre point i kampen, heriblandt Desna, som Kiev søndag tager imod.

Kiev er det traditionelle storhold, og truppen består da også af flere velkendte navne, ikke mindst den tidligere FCK’er Benjamin Verbic, der er delt topscorer, samt danske Mikkel Duelund, der dog har været hårdt ramt af skader under sit ophold.

Kiev spiller på enorme Stadion NSK Olimpiyskiy, men det bliver gabende tomt søndag, som følge af Corona-virussen. Et handicap for hjemmeholdet, men også et hold, der grundet ballade flere gange har spillet uden tilskuere, noget træner Alexei Mikhailichenko da også understregede på lørdagens pressemøde.

Desna er i gang med deres kun anden sæson i den bedste ukrainske række siden oprykningen i 2018, og i sidste sæson var de da også i nedrykningsspillet, noget de klarede i fin stil. I denne sæson har Desna været ligaens positive overraskelse med et hold, stort set kun bestående af ukrainere.

Nesna er anført af angriberen Filippov, der har nettet 12 gange i denne sæson. Filippov har scoret i Desnas tre seneste kampe, alle sejre.

Begge hold kommer direkte fra pokalkampe, Kiev gik videre efter forlænget mod Olexandriya, mens Desna røg ud til Vorskla, dog med en del reserver i startopstillingen.

Da holdene tidligere på sæsonen mødtes på Desnas bane, vandt Kiev 1-0, men sidst de mødtes i Kiev, i september, vandt Desna med 2-1.

Desna er generelt ekstremt stærke ude, hvor de har hentet otte sejre i 11 kampe, og blot har lukket 10 mål ind. Blandt andet tabte man blot 1-0 ude til Shakhtar.

Kiev er også stærke hjemme, men det er kun blevet til seks sejre i 11 kampe, mens målscoren lyder på 19-9.

Kiev er storholdet, men oddset lugter af, at storholdet får nogle procenter for meget. I hvert fald kan jeg ikke ud fra form, sæsonen og team news se, hvorfor Kiev skal være så store favoritter her.

Det dristige spil er Desna til ikke at tabe, men jeg går på asian +1, så pengene er tilbage ved nederlag på ét mål.

Kilder

whoscored.com, klubbernes hjemmesider

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback