18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Donna Vekic - Anastasia Potapova: 2

28. juni 2021 kl. 15:30 - Wimbledon kvinder
27. jun. 2021 kl. 00:11 (Opdateret 29. jun. 2021 kl. 13:17) 27/06
162
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Så går Wimbledon i gang.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet

20 årig Potapova, vandt Wimbledon junior for 5 år siden, men har ikke store resultater på senior niveau på græs. Hun har været igennem en grus sæson, hvor hun ikke har kunne strikke 2 sejre i træk sammen, og har vundet og tabt mod højere og lavere placeret spillere, så svært at se et mønster. Hun fik vundet 2 kampe i en opvarmnings turnering på græs, inden hun røg til hende som var "Ons fire" den uge. 
Spillemæssigt er hun godt servende, og spiller med god dybde, dog ikke lige så godt som dagens modstander. Selvom hun er et par procenter under på de parametre, ser jeg større fart i bevægelig, og en bedre udførelse i at spille med vinkler, som bliver vigtigt.

På den anden side står 24 årig Vekic, som gennemgik operation i knæet efter AO, og har stort set kun spillet Grand Slams inden græs sæsonen. Hun har i optakten tabt til Watson og Stojanovic (som Potapova slog på græsset ugen efter). Hun har stadigvæk ild i armene når hun server, og spiller med god dybde, selv når hun er presset ned i defensiven. Af svagheder må der fremhæves hendes bevægelighed, hvor man ofte så at hun var for langsom til at skifte side, eller simpelthen bare lod bolden køre forbi uden at bevæge sig imod den.

Jeg syntes det er på tide at Potapova tager det næste skridt mod top 50, og en kamp mod en Vekic der ikke er på 100% er en fin mulighed at udnytte.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback