18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dignitas - Orgless: Over 2,5 Maps

23. marts 2020 kl. 23:00 - Flashpoint 1
23. mar. 2020 kl. 16:30 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 23/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Flashpoint 1

Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Revanche opgør mellem de 2 parter. De har allerede mødt hinanden en gang i denne turnering, der var vi helt ude i 3 og afgørende map! - Kan det ske igen? 

Det taler for:

- De 2 mandskaber har allerede mødt hinanden i denne turnering, der så vi alle 3 maps. Dette tænker jeg, er en god mulighed igen. Dignitas har maps de helst ikke spiller/slet ikke spiller og det samme har Orgless. Men desværre kan man kun, ban et map af gangen. Derfor kan vi ikke undgå, at se maps hvor der vil være en favorit. 

- Orgless har rimelig mange tangenter,at spille på. De kan spille Train, Overpass, Mirage og dust2. Personligt er jeg på, at de vælger Train, hvis de kan komme til det. Det skal dog siges, da de mødtes for nogle dage siden, var det netop Train Dignitas havde ladet stå åben. Og de blev kørt godt over. Så jeg tænker Dignitas denne gang vil banne mappet. Hvis Train bliver banned, så tror jeg Orgless vil vælge Mirage eller Dust2. 

- Bliver veto som jeg forudser, så kommer der til, at være MIN. et map som Wardell og drengene vil føle sig mere end godt tilpas på. Wardell med den grønne(Awp) kommer til, at spille en kæmpe rolle i dagens kamp. Hans first picks samt rotationer rundt på banen kan have stor indflydelse på hvordan tingene udarte sig.

- Orgless har ikke kun Wardell. De har også Subroza og Infinite som også spiller noget helt igennem fantastisk cs: De 3 spillere har det med, at styre kampen. De snitter en vild ratio samt impact i kampene. Dette kræves det også for, at få det 3 map. 

- Dignitas spiller med stand-in i form af Guardian, ja gode gamle Guardian! - Han er god, men bare ikke så god som han var en gang. Dette vil selvfølgelig også gavne spillet. Da de ikke er fuld lineup! 

- Dignitas er et nyt sammensat hold, af en masse erfaring samlet på et sted. De har ikke alle tacs på plads endnu. Og de har valgt at fokusere på en håndfuld maps. Dette ses også i deres fleste kampe, de har det med, at smide map rimelig tit. 

Hold øje med:

- Kunne denne kamp gå 2-0 til en af siderne? Ja rent teoretisk kan alt jo ske. Nu kender jeg jo ikke veto i forvejen, desværre. Orgless er ikke super godt kørende. Deres spil har været lidt hæmmet. Derimod har vi med et Dignitas hold der har stand in med.

- Tager du map pool så skriger den til de skal tage et map hver, også ses de i 3. Men Orgless har spillet sammen længere - Og er et stabilt godt online team. De har det med at finde evnerne frem når det handler online.

- Motivation hos begge mandskaber skal altid være en faktor nu hvor det online. Sidder en af teamsne og vil prøve lidt forskelligt an(tror det ikke) - Så det kan ende skidt.

- Sidst de mødtes så vi hvordan Orgless blev revet i stykker lige så snart det ikke omhandlede deres pick. Så i min bog er det vigtigt Orgless har første ret, og kan komme i gang med deres pick først.

Alt i alt så ser jeg hvert hold vil tage deres pick også ses de i et decider.  Begge hold har kvalitet og ikke mindst individuelt særklasse. Erfaring mod de unge. Men de unge skal man ikke tage fejl af her.

Jeg ser også god værdi i at Orgless vil tage deres mappick til odds 2.5(Men da jeg ikke ved om det bliver map 1 el 2) Tør jeg ikke ligge noget op. Derudover ser jeg også +3.5 runde 1.8 også som godt spil. Igen jeg ved ikke hvem der vælger først.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback