18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Diana Demidova - Yana Karpovich: 2

19. november 2021 kl. 07:30 - w15 - Antalya - grus
18. nov. 2021 kl. 23:47 (Opdateret 19. nov. 2021 kl. 16:26) 18/11
12
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Tyrkiet.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Det ligner en kamp hvor oddset godt kunne stige på Karpovich indtil start. 2 russiske kvinder fra årgang 96 og 97 tørner sammen, men med meget forskelligt år.

Demidova har slået base i Antalya og er 40-29 på gruset, her i hendes 29'ende event i Antalya  i år. Alligevel er det endnu ikke lykkedes hende at komme forbi 2 runde før nu, og det blev gjort som underdog i en flot sejr mod Riera, som vandt turneringen for 2 uger siden. Trods en flot 2 sæts sejr og pæne stats, var det bekymrende hvor få førsteserver hun fik i spil, men var tilgengæld rigtig skarp i returspillet. Efter at have set lidt nærmere på hende, er det hellere ikke en gudsbenådet spiller, men man må anerkende det er en spiller i god kampform. Spørgsmålet er om det er for overvældende for hende endelig at nå dette stadie, eller om det kan være startskuddet til noget rigtig godt.

Mange af hendes sejre er fra kval mod tvivlsom modstand, og det er egentlig voldsomt at hun så få gange i år, har kunne vinde de på papiret svære kampe. Der har dog også været stærke og ret tætte præstationer fra hende, men virker lidt det kommer som vinden blæser.

Korpovich (Mogilnitskaya) er i den modsatte grøft med spillede kampe i år, kun 7 spillede kampe er det blevet til, og 4 sejre i denne uge via kval. Det var en god sejr mod Isaeva i dag i 3 sæt, og kan kun tro hun bliver gradvist bedre for hver spillet kamp. Næsten 2 år væk fra tour tennis, jeg kan kun gisne om hvad grunden har været. Inden da havde hun ellers et flot år, og sluttede stort set af med at gå fra kval til finale i Tunesien.

Korpovich er ligesom Demidova en fin spiller, men virker heller ikke til at være mere end det. Hun lå lidt under Demidova's stats i dag, men virker også meget stærk i returspil. Jeg kan ikke se hvorfor Korpovich ikke skulle kunne vinde denne, men kan godt forstå at markedet måske har svært ved at procentsætte denne.

Det lag som oddset ligger nu, med tanke på at det stiger endnu mere, vil jeg gerne være en del af. Med Demidova's ustabile resultater og lave førsteserv procenter, er det ikke utænkeligt at Korpovich æder en landsmandinde for 3 gang i denne uge, hvor Schnaider nok alligevel løber med titlen igen.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback