18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes: 2

Match center
25. november 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Little Caesars Arena
24. nov. 2019 kl. 15:10 (Opdateret 25. nov. 2019 kl. 03:31) 24/11
98
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 25-20-55%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-2
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Carolina Hurricanes var i krise i starten af november, men har siden vendt det dårlige momentum med 5 sejre i de seneste 6 kampe og møder nu et Detroit Red Wings, der allerede nu sidder solidt på sidstepladsen i ligaen og desuden netop har fået holdets største profil skadet.

I dette spil lægger jeg særlig vægt på Detroits mange skader, specielt fraværet af Anthony Mantha rammer hårdt, og holdets seneste problemer. Carolina har dog ikke været forrygende på udebane i denne sæson. Derfor er de 1,54 på en Hurricanes sejr i enten regulær tid eller overtid bestemt også anbefalelsesværdig.

Det taler for:
- Carolina overraskede sidste år med at gå i semifinalen, mens Detroit omvendt endte som det fjerde-dårligste hold i ligaen.

- Carolina (14-8-1) tabte 4 kampe i træk i starten af måneden, men har siden vundet 5 af de seneste 6 kampe. Senest i går mod Florida. Detroit (7-15-3) ligger derimod sidst i tabellen og har tabt de seneste 5 kampe, heraf med hele 5-1 i New Jersey i går, hvor man samtidig tabte skudstatistikken med 34-20.

- Carolina slog Detroit med 7-3 i det seneste indbyrdes opgør, som fandt sted den 1. november.

- I det omtalte opgør scorede Anthony Mantha 2 mål for Detroit, men canadieren blev skadet i gårsdagens kamp i New Jersey og er ude af nattens opgør. Mantha er holdets topscorer med 12 mål og 23 point i denne sæson.

- Mantha var også ude i fire uger i december sidste år, og i denne periode gik Detroit blot 3-8-4. Holdet vandt dermed kun 20 % af disse 15 kampe, mens holdet i de resterende 67 med Mantha på holdet vandt 29 (43 %). 

- Detroit er utrolig skadespræget. Udover forwarden Mantha mangler vigtige backs som Trevor Daley, Danny DeKeyser og formentlig også Mike Green. Derudover er også Justin Abdelkader og Adam Erne skadet.

- Detroit stiller forventeligt med Jimmy Howard på mål i nattens opgør, da Jonathan Bernier stod i går mod New Jersey. Detroit er 2-9-1 i denne sæson med Howard på mål, og amerikaneren har lukket hele 3,98 mål ind pr. 60 minutters spilletid.

Det taler imod:
- Carolina stiller formentlig ligeledes med deres backup-keeper i opgøret. James Reimer har dog samme redningsprocent som førstemålmanden, Petr Mrazek, i denne sæson.

- Detroit har kun tabt 6 af 11 hjemmekampe i regulær tid i denne sæson og har vundet 3 af de seneste 5 af disse. På udebane er holdet betydeligt ringere. 

- Carolina har blot vundet 1 af sine seneste 8 udekampe i regulær tid, den seneste i Chicago tidligere på ugen.

- Carolinas seneste sejre er primært faldet mod lavere rangerede modstandere. 

- Siden 2015 har de to hold indbyrdes fordelt sejrene meget ligeligt i mellem sig.Detroits skader er omtalt i ovenstående.

Carolina mangler blot Erik Haula.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback