18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Detroit Red Wings - Calgary Flames (2020-02-24 02:00) - Mikael Backlund: Over 0,5 Point

24. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
23. feb. 2020 kl. 08:54 (Opdateret 24. feb. 2020 kl. 05:54) 23/02
42
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Mikael Backlund er en del af en af NHL´s mest formstærke kæder, og det kan gøre ondt på bundholdet fra Detroit.

Jeg har anbefalet en del spil mod Detroit, og selvom jeg ønskede at gøre noget andet i dag, så syntes jeg simpelthen, at oddset var for højt til at lade vær. Unibet giver 1,95 på spillet.

Det taler for:
- Matthew Tkatchuk-Backlund-Andrew Mangiapane har scoret et hav af mål på det seneste. Hele 7 mål i de seneste 5 kampe i 5-5 er det blevet til. Bedst i hele NHL i denne periode. 

- Målene er ikke nogen tilfældighed, da trioen ligger nummer 2-4 i individuel xGF i de seneste 5 kampe. 

- Backlund har i det hele taget været god i februar. Han startede måneden med to pointløse kampe, men siden da er han kommet på tavlen i 7 af 8 kampe. Hans 11 point i denne periode giver et pointsnit, der kun er overgået af 5 spillere i hele ligaen.

- Backlund har længe spillet sammen med Tkatchuk, men det var først, da Mangiapane blev sat ind i kæden mod Vancouver den 7. februar (for 7 kampe siden), at kemien for alvor opstod. I kædens levetid har Backlund haft point i 6 af 7 kampe.

- Calgary har et godt tag på Detroit. Flames vandt alle tre kampe mod Red Wings i 2019 og scorede samlet 16 mål.

- Detroit har det 7. værste xGA og er 13. dårligst i mål imod i februar. 

- Detroit er for længst ude af kampen om slutspillet, mens Calgary kæmper for at klemme sig med. Flames har dermed væsentligt mere at spille for.

Det taler imod:
- Jonathan Bernier forventes at starte for Detroit, og med ham på kassen har holdet blot lukket 2,89 mål ind pr. 60 minutter. Langt bedre end Jimmy Howards 4,08.

- Detroit er et klart bedre hold på hjemmebane. I februars 4 hjemmekampe har man blot tilladt 2,59 mål pr. kamp. Set over hele sæsonen har man lukket 3,32 mål ind pr. hjemmekamp, mens tallet ude er vanvittige 4,07.

- Blandt Detroits problemer har været en stor mængde skader, men holdet har fået en del spillere tilbage på det seneste.

- Backlund er ikke kendt som nogen stor offensiv stjerne. Svenskeren har trods den gode form kun lavet point i 28 af sæsonens i alt 62 kampe.

- Backlund havde ikke andel i et eneste af Calgarys 16 mål i 2019 mod Detroit. Dette kan virke meget bekymrende, men i min optik er Backlund i en helt anden gunstig position nu i sin nye kæde. Jeg tillægger derfor ikke de tidligere kampe så meget værdi.


Filip Zadina, Filip Hronek og Danny Dekeyser er fortsat ude for Detroit.

Backprofilerne Travis Hamonic og Mark Giordano har været ude for Calgary i de seneste par uger og er det fortsat. Juuso Valimaki er også skadet.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback