18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Deportivo Alaves - Levante: Over 2,0 Mål

Match center
6. november 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Adrián Cordero
4. nov. 2021 kl. 12:55 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 20:27) 04/11
85
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 44-25-31%
Betvalue: 106,84%
Spilbar ned til odds: 1,70
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
"El Glorioso" fra den baskiske del af Spanien tager hjemme imod "Los Granotes" fra Valencia!
Levante der gæster Alaves på deres græs har stadig deres første La Liga sejr i vente, hvor imod Alaves er begyndt at se en smule bedre ud!
Det taler for
 • Alaves fik point imod den catalanske stor klub Barcalona. Selvom den klub ikke er den bedste forfatning pt. Så er det stadig en klub der rummer bedre spillere end hvad Alaves har. Gæsterne holdte nullet indtil anden halvleg hvor Depay sætter kuglen i nettet efter et drømme hug. Fem minutter senere sætter Luis Rioja den så i nettet efter han fik taget 3-4 mand på vej ind til målet! 
 • Alaves kunne med dette point derfor komme over stregen. Deres måde at spille bold på er blevet noget forbedret under træner Calleja! Sevlom El Glorioso fik en svært start med fem nederlag, så har det ikke slået dem helt ud.  De vandt 1-0 over Atl. Madrid på eget græs, og har siden slået Cadiz 0-2 og Elche 1-0 og nu fået point imod Barcelona! Samtidig er der mål i deres kampe! 
 • For "Los Granotes" er det en helt anden snak. De tabte senest på eget græs 0-3 til Granada der kunne tage deres anden sejr i denne sæson. Levante startede sæsonen ud med 0-4-4. Efter deres nederlag til Mallorca røg Lopez for porten og Pereira kom ind. Deres første kamp var imo Getafe der også lige havde fyret deres træner, og fik de 0-0! a
 • Pereira har stået i spidsen for den Valecianske klub i fire kampe, og fået 0-2-2 med sig! Efter de tabte 0-3 på eget græs til det andalusiske Granada var Morales ude og indrømme at de ikke har givet sig 100% i deres seneste kampe, og derfor har de skufftet. Jeg forventer attituden og "pipen" lidt får en anden lyd imod et hold de godt kan matche sig med! 
 • På trods af svingninger i klubben så spillerbegge hold stadig offensivt fodbold med et hullet forsvar. Især Levante har altid været notoriske for at deres nærmest lidt absurd måde at spille på, hvor de bare kaster alt frem, og efter store huller deres forsvar! Kampen de spillede imod Sevilla i Sevilla blev deres scorede intet mindre end otte mål!  ​​​​​​​
 • Alaves har vist en smule mere baskisk robusthed. Deres keeper Sivera der er begyndt at blomste så god ud imod Barcelona. Det samme gjorde Rioja og Joselu der altid leder efter det næste mål!  Hos Levante ville det Morales og Soldado man skulle passe på. De to er farlige foran kassen! 
 • Begge hold har stadig problemer rent defensivt. Deres duel spil, og opdækning er tit lidt sløve og der store huller at finde. Omvendt kan man i de offensive takter finde hurtige dybde løb, kant spil og chancer der bliver taget. Derfor tror jeg også vi får en procent del større chance for mål i denne kamp! 
Hold øje med
 • Selvom det er to hold der tit spiller kampe med mål i. Så er det ikke tit man finder at linjen går over de 2,5. Godt nok har den gjort det i Levantes seneste tre kampe, men før det var der ikke meget af det under Lopez!  Pereira har fundet tilbage til Levante DNA og dermed bør der var gode chancer for mål! 
 • Alaves har kun haft to kampe der er gået over! Resten af deres er gået under. Det skyldes til dels deres upræcise offensiv og en robust defensiv. Alaves skal vinde over Levante. Deres næste par kampe blive ikke nemme! 
 • Begge hold har leveret upræcise præstationer i deres offensive takter. De har spillet sig til chancer, men at rame målet har været noget helt andet. Levante har været upræcise, det samme har Alaves, der også tit har været heldige med at deres mål er kommet på straffespark! 
 • Det ligner en kæmpe underkamp men det er et bund opgør, hvor begge hold matcher hinanden godt, og dermed bør der være gode chancer for lige dele chancer til hvert mandskab! 
 • At  kommer over den sidste tredje del af banen bliver svært for begge hold. Alaves har  det med at stille sig lidt mere tilbage, nu skal de højst sandsynligt frem og her kan Levante godt skubbe baskerne tilbage. Omvendt kan de også straffe dem på omstillinger! Det samme er muligt for Alaves at gøre imod gæsterne! 
Oddsmarked

Alaves er de klare favoritter til opgøret! 
Hos Bet365 kan man få oddsene: 2,50 - 3,00 - 3,20! Hvilket giver et CV på: 38% - 32% - 30%
Generelt har Alaves senest præsteret  bedst og foran egne fans så bliver det også svært for Levante! Tilgengæld er Alaves ikke det bedste hold under pres og her kan Levante godt overraske. Det kunne blive en kamp hvor Levante kommer foran først og Alaves har svært ved at finde kontrol! 
Et alternativ spil kampen kunne være BHS! 

Kampens Forløb:
Jeg Alaves vil gøre alt hvad de kan for at få skabt kontrol over kampen, og selv styre spillet. Dog forventer jeg at Levante kommer stormene ud til kampen og gør alt hvad de kan for at sætte sig på den! Deres første sejr i La Liga kan sasgtens hentes imod Alaves. 
Jeg ser som sagt to hold der er forholdsvis lige i match up. Skulle det lykkes Levante at vælte hjemmeholdets kontrol så bør vi få en underholdene kamp fra start. Skulle Alaves kommer føran, kører de muligvis bare cruise control, og kører kampen hjem! 

Trup Nyt: 
Alaves: 4-2-3-1
Sivera - Navarro - Laguardia - Lejeune - Duarte - Loum - Moya - Mendez - Pons - Rioja -Joselu

Levante: 3-5-2
Fernandez - Vezo - Duarte - Clerc - Masla - Franquesa - Martinez - de Frutos - Bardhi - Soldado - Morales 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Laliga.com - Soccerway.com - Derpotivoalaves.com - Levanteud.com v

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback